"Τούρκος" ο Παρθένης για τα μάτια της Σοφίας!

19.11.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τις τελευταίες μέρες όλο και φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τον Αλέξανδρο Παρθένη να έχει κιόλας βρει την αντικαταστάτρια της Σοφίας Αλιμπέρτη. Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τις τελευταίες μέρες όλο και φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τον Αλέξανδρο Παρθένη να έχει κιόλας βρει την αντικαταστάτρια της Σοφίας Αλιμπέρτη. Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε πάνω στη μηχανή του με ξανθιά αιθέρια ύπαρξη αγνώστων στοιχείων. Ο ίδιος αποφεύγει τις δηλώσεις και ας κάνει συχνά δημόσιες εμφανίσεις, πότε ως καλεσμένος σε τηλεοπτικές εκπομπές και πότε ως παρουσιαστής σε επίδειξη μόδας.

Στην τελευταία έγινε και το σκηνικό που θέλω να σου περιγράψω. Ο Παρθένης βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για την παρουσίαση τις μέρες που είχε γίνει γνωστός ο χωρισμός του με την Αλιμπέρτη και όλοι συζητούσαν αυτό το θέμα. Στην επίδειξη ήταν καλεσμένος και ο ράπερ «Υποχθόνιος» και άκου τώρα εσύ αστείο που βρήκε να κάνει ο... υποχθόνιος άνθρωπος. «Σοφία Αλιμπέρτη άφησε ήσυχο τον Παρθένη». Το τραγούδησε κιόλας κι ενώ ο κόσμος από κάτω ξέσπασε σε γέλια (σιγά μην δεν γέλαγαν κιόλας) ο Αλέξανδρος ήρθε κι έγινε... Τούρκος!

Μόνο αστείο δε βρήκε τον στίχο του «Υποχθόνιου» και του απάντησε με τον γνωστό στίχο του Βουρλιώτη: «Μαζί μου ασχολείσαι, πόσο μπιμπ μπιμπ είσαι»! Αν δεν επενέβαιναν οι ψυχραιμότεροι θα είχαμε τρελά σκηνικά, αφού ο Παρθένης στο θέμα της Αλιμπέρτη είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος. Το είπε στη συνέντευξη του στην Κατερίνα Καραβάτου, αλλά εμείς τώρα το εμπεδώσαμε. Και το κατέγραψε η τηλεοπτική κάμερα του «TV Μακεδονία».