Η Πετρουλάκη δεν πάει Βελιγράδι!

19.11.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ήξερα ότι η Ελένη Πετρουλάκη ετοιμαζόταν να μετακομίσει με τις κόρες της στο Βελιγράδι, προκειμένου να είναι μαζί με τον σύζυγό της, Ίλια Ιβιτς, ο οποίος θα βρίσκεται στην πατρίδα του για επαγγελματικούς
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ήξερα ότι η Ελένη Πετρουλάκη ετοιμαζόταν να μετακομίσει με τις κόρες της στο Βελιγράδι, προκειμένου να είναι μαζί με τον σύζυγό της, Ίλια Ιβιτς, ο οποίος θα βρίσκεται στην πατρίδα του για επαγγελματικούς λόγους τα επόμενα δύο χρόνια. Κι εκεί που είπα «Μπράβο, αυτοθυσία η σύζυγος», αφού τα επαγγελματικά της τρέχουν εδώ στην Ελλάδα και είναι δύσκολο να τα αφήσει έτσι, διαβάζω ότι η γυμνάστρια τελικά δεν μετακομίζει στο Βελιγράδι.

Όχι, καμία σχέση, ο γάμος της δεν έχει πρόβλημα κι άλλα τέτοια. Το ζευγάρι, αφού το έφερε από εδώ, το έφερε από εκεί, κατέληξε στην απόφαση ότι επαγγελματικά δεν θα ήταν εύκολο για την Ελένη να εγκατασταθεί στο Βελιγράδι. Έτσι, τον περισσότερο καιρό θα μένει εδώ, ενώ για αρκετές μέρες θα πηγαίνει στον Ίλια. Μάλιστα, η Πετρουλάκη έχει επεκτείνει κι άλλο τις δουλειές της, αφού πρόκειται να ανοίξει γυμναστήριο και στην Βουλγαρία παρακαλώ.

Ούτε.... πολυεθνική να ήταν! Ωστόσο, η γυμνάστρια έχει εκφράσει την επιθυμία να ασχοληθεί ξανά με την τηλεόραση με μία εκπομπή που θα έχει να κάνει κυρίως με τη διατροφή. Το σχέδιο το έχει στο μυαλό της, το μόνο που της απομένει είναι να βρει κανάλι για να το υλοποιήσει. Αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Αθήνα, ενώ σύντομα θα επιστρέψει στο Βελιγράδι.