Το παθιασμένο φιλί Ρέμου - Ζέτας!

19.11.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Μία εικόνα ίσον με χίλιες λέξεις» και το παθιασμένο φιλί που έδωσε ο Αντώνης Ρέμος στην Ζέτα Μακρυπούλια, στην πρεμιέρα του «Αθηνών Αρένα»
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Μία εικόνα ίσον με χίλιες λέξεις» και το παθιασμένο φιλί που έδωσε ο Αντώνης Ρέμος στην Ζέτα Μακρυπούλια, στην πρεμιέρα του «Αθηνών Αρένα» είναι η καλύτερη απόδειξη για όσα ακούγονται τις τελευταίες μέρες. Οι δυο τους είναι και πάλι μαζί. Ακόμη κι αν δεν έχουν επιβεβαιώσει τις φήμες περί επανασύνδεσης, το φιλί αυτό μάλλον δεν αφήνει περιθώρια διάψευσης.

Εξάλλου, όσο καιρό ήταν ζευγάρι, ήταν λίγες οι ανάλογες σκηνές πάθους μεταξύ τους και αν πράγματι δεν έτρεχε κάτι, δε νομίζω να είχαμε ένα δημόσιο φιλί. Γενικά, εκείνο το βράδυ η ατμόσφαιρα ανάμεσα στον Αντώνη και την Ζέτα ήταν παραπάνω από ερωτική και συγκινητική, αφού ο αοιδός όσο βρισκόταν στην πίστα, δεν πήρε λεπτό τα μάτια του από πάνω της.

Και όχι μόνο αυτό. Βρισκόταν συνέχεια στο πρώτο τραπέζι που καθόταν η Μακρυπούλια, ενώ κάποια στιγμή της κράτησε τρυφερά το χέρι, αφιερώνοντας της διάφορα τραγούδια. Εκείνη παρακολουθούσε συγκινημένη και σιγοτραγουδούσε μαζί του. Μάλιστα, όταν ο Ρέμος τραγούδησε το «Επιτέλους», που μιλάει για χωρισμό, σχολίασε: «Καλά, μην τα παίρνετε όλα τοις μετρητοίς»! Χμ. Αν κι επίσημα δεν ξέρουμε τι πραγματικά συμβαίνει, η περίπτωσή τους είναι... τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια!