Ανάμεσα σε ξανθές ο Λιάγκας!

19.11.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τελικά, ο Γιώργος Λιάγκας είναι από τους τυχερούς εκείνους άνδρες, που η μοίρα τους θέλει να είναι πάντα ανάμεσα σε μία ή περισσότερες ξανθές γυναίκες. Ειδικά, φέτος η τύχη είναι βουνό για τον παρουσιαστή
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τελικά, ο Γιώργος Λιάγκας είναι από τους τυχερούς εκείνους άνδρες, που η μοίρα τους θέλει να είναι πάντα ανάμεσα σε μία ή περισσότερες ξανθές γυναίκες. Ειδικά, φέτος η τύχη είναι βουνό για τον παρουσιαστή, αφού από τον Φεβρουάριο θα βρίσκεται ανάμεσα σε 50 ξανθές, οι οποίες θα είναι όλες τους όμορφες, πετυχημένες στο χώρο τους και κυρίως έξυπνες!

Όχι, ο Λιάγκας δεν θα λέει στις κυρίες τα γνωστά ανεκδοτάκια για ξανθές. Θα τις βοηθάει να πάρουν την «εκδίκησή» τους, αφού εκείνος θα είναι τελικά ο παρουσιαστής του παιγνιδιού, «Η εκδίκηση της ξανθιάς»! Ο Λιάγκας φέτος κέρδισε το τηλεοπτικό στοίχημα και το ρίσκο να εγκαταλείψει την ενημέρωση και τα δελτία του Star για να πάει στον ψυχαγωγικό τομέα και στο Mega με το παιγνίδι «50 - 50» τού βγήκε σε καλό και είναι μία από τις φετινές αποκαλύψεις.

Τα νούμερα αυτά είδαν μάλλον και στο κανάλι κι αποφάσισαν να ρίξουν τον Λιάγκα στο... κλουβί με τις ξανθές, αφήνοντας εκτός τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν το φαβορί για τη θέση. Εξάλλου και ο «Αρνι» έχει εμπειρία με το συγκεκριμένο χρώμα μαλλιών, αν και ο Λιάγκας είναι... μάστερ σε αυτό. Είχε χρόνια σχέση με την Έλενα Γράβεζα, μετά έβγαινε με την Φαίη Σκορδά, ενώ λέγεται ότι μετά τον χωρισμό του με την «Πολύ μπλα μπλα» επέστρεψε στην Γράβεζα. Είδες, αν δεν ξέρει ο Λιάγκας για το ξανθό «είδος» ποίος θα ξέρει; Μόνο στο τέλος να μην εκδικηθούν τον ίδιο οι ξανθές!