Έγκυος η Νίκη Κάρτσωνα!

19.11.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Το baby boom στην ελληνική showbiz συνεχίζεται και ο πελαργός δε λέει να σταματήσει τις επισκέψεις του και καλά κάνει το πτηνό. Έτσι, μετά την Λήδα Ματσάγγου μαθαίνουμε ότι και η Νίκη Κάρτσωνα είναι έγκυος
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το baby boom στην ελληνική showbiz συνεχίζεται και ο πελαργός δε λέει να σταματήσει τις επισκέψεις του και καλά κάνει το πτηνό. Έτσι, μετά την Λήδα Ματσάγγου μαθαίνουμε ότι και η Νίκη Κάρτσωνα είναι έγκυος! Η χαρά που πήρε η πρώην παρουσιάστρια κι νυν ραδιοφωνική παραγωγός κι επιχειρηματίας είναι μεγάλη και δεν περιγράφεται.

Με τον σύζυγό της, Νίκο Χατζή ήθελαν πολύ να αποκτήσουν ένα παιδί και η είδηση ότι αυτό θα συμβεί σε λίγους μήνες, τους έφερε μεγάλη χαρά. Η Κάρτσωνα είναι στην πολύ αρχή της εγκυμοσύνης της και σε αντίθεση με άλλες «επώνυμες» που πρέπει να γίνει τούρλα η κοιλιά τους για να παραδεχτούν την εγκυμοσύνη, η Νίκη το έκανε αμέσως.

Με τον Χατζή παντρεύτηκαν την περασμένη χρονιά σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό στο κτήμα Νάσιουτζικ. Ο έρωτας τους κρατάει χρόνια, αλλά πέρασε μεγάλες δυσκολίες, αφού το ζευγάρι είχε χωρίσει για τρία χρόνια. Στο διάστημα αυτό γνώρισαν άλλους συντρόφους, αλλά καμία επιλογή δεν ήταν τυχερή. Ώσπου, ένα περιστατικό με το σκύλο της Κάρτσωνα τούς έφερε κοντά, μίλησαν ξανά και ως είθισται στις περιπτώσεις που ο έρωτας υπάρχει ακόμη, αλλά βρίσκεται σε λήθαργο, τον.. ξύπνησαν πάλι κι έκτοτε είναι μαζί, επισφραγίζοντας τον με γάμο.