Γεννήθηκε η Ισμήνη Αϊβάζη!

18.11.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ουφ, μου έφυγε ένα μεγάλο άγχος που το είχα όλη μέρα. Η Μαρία Κορινθίου το μεσημέρι της Τρίτης γέννησε την κόρη της, Ισμήνη και όλα πήγαν μία χαρά. Τώρα ηρέμησα. Και μην απορείς
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ουφ, μου έφυγε ένα μεγάλο άγχος που το είχα όλη μέρα. Η Μαρία Κορινθίου το μεσημέρι της Τρίτης γέννησε την κόρη της, Ισμήνη και όλα πήγαν μία χαρά. Τώρα ηρέμησα. Και μην απορείς, αλλά πραγματικά αγχώθηκα. Βλέπεις, έβαλα την Ελεονώρα Μελέτη το πρωί και είχαν ρεπορτάζ από το μαιευτήριο, όπου πήγε η Κορινθίου να γεννήσει.

Αυτό η Μαρία, εκείνο ο Γιάννης Αϊβάζης, να και πλάνα από τους γονείς, ήρθα κι ένιωσα λες και γεννούσε δικός μου άνθρωπος. Αφού, δεν πήρα ταξί να πάω στο «Μητέρα», πάλι καλά να λες. Η μικρή Ισμήνη γεννήθηκε με καισαρική τομή και είναι βάρους τριών κιλών. Μητέρα και κόρη χαίρουν άκρας υγείας, ενώ ο Αϊβάζης είναι συνέχεια στο πλευρό της αγαπημένης του.

Δίπλα τους από το πρωί είναι και οι γονείς των δύο ηθοποιών, ενώ νονός της μικρής μάλλον θα είναι ο στυλίστας, Σωτήρης Σαγδής. Το ζευγάρι είναι μαζί από τον Ιανουάριο του 2008 και δεν έχουν παντρευτεί. Αν και η εγκυμοσύνη ήρθε πολύ νωρίς, χαροποίησε και τους δύο, οι οποίοι έχουν ήδη φτιάξει το παιδικό δωμάτιο στο νέο τους σπίτι, στο Παλαιό Ψυχικό.