Η Τζούλια έπασχε από νευρική ανορεξία!

20.11.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πήγε η Τζούλια Αλεξανδράτου και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική. Όχι, ότι δεν είναι αποκαλυπτική κάθε φορά που εμφανίζεται κάπου.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πήγε η Τζούλια Αλεξανδράτου και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική. Όχι, ότι δεν είναι αποκαλυπτική κάθε φορά που εμφανίζεται κάπου. Όλο και κάτι πετάει η Τζούλια, που μετά γίνεται θέμα συζήτησης. Τώρα, το μοντέλο/ηθοποιός/τραγουδίστρια είπε να μιλήσει για κάτι άλλο, που ποτέ δεν είχε ασχοληθεί στο παρελθόν... τη νευρική ανορεξία.

Η Τζούλια αποκάλυψε ότι πριν λίγα χρόνια έπασχε από νευρική ανορεξία κι ενώ οι γύρω της προσπαθούσαν να της μιλήσουν, εκείνη δεν καταλάβαινε. Μάλιστα, είχε φθάσει τότε σε σημείο, όπου έτρωγε ένα μήλο την ημέρα. Και μόνο ένα μήλο.

Ευτυχώς, για την ίδια, κάποια στιγμή άρχισε να συνειδητοποιεί ότι έχει πρόβλημα και γρήγορα γλίτωσε από τον εφιάλτη. Αν και η ίδια δεν είναι σίγουρη κατά πόσο έχει ξεπεράσει τελείως την ανορεξία, αφού ακόμη και σήμερα νιώθει ότι είναι χοντρή, ενώ ξέρει ότι είναι αδύνατη!