Γιώργος Θεοφάνους vs Εύης Δρούτσα!

18.11.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ο Γιώργος Θεοφάνους είναι η φετινή αποκάλυψη της ελληνικής τηλεόρασης και από τη θέση του κριτή στο X Factor «κεντάει» κάθε Παρασκευή με τα σχόλια και τις ατάκες του. Για να καταλάβεις, ο Νίκος Μουρατίδης
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ο Γιώργος Θεοφάνους είναι η φετινή αποκάλυψη της ελληνικής τηλεόρασης και από τη θέση του κριτή στο X Factor «κεντάει» κάθε Παρασκευή με τα σχόλια και τις ατάκες του. Για να καταλάβεις, ο Νίκος Μουρατίδης έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα κι εκεί που τον είχαμε μάθει τόσα χρόνια ως τον «σκληρό κριτή» φέτος έχει εξελιχθεί σε... «Νικολάκης, ο γλυκανάλατος» και είναι αλήθεια πως η παρουσία του μας είναι λίγο αδιάφορη.

Από τα χείλη του Θεοφανους κρεμόμαστε, περιμένοντας με αγωνία ένα του σχόλιο, μία κριτική σε παίκτη που δεν είναι της αρεσκείας του. Ωστόσο, ο γνωστός συνθέτης δεν έχει καταφέρει να περιορίσει μόνο την παρουσία του Μουρατίδη, αλλά να δημιουργήσει και μεγάλες κόντρες εκτός του παιγνιδιού. Μία από αυτές είναι η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε αυτόν και την Εύη Δρούτσα. Η στιχουργός και κάποτε κριτής στα Fame Story από το πάνελ του TV Weekend άφησε διάφορα υπονοούμενα για τον Θεοφάνους.

Εκείνος έμαθε τα καθέκαστα και από το βήμα του X Factor πέταξε το φαρμάκι του: «Κάποιες κυρίες, συνάδελφοι που ήταν στα ίδια τραπέζια αφήνουν υπονοούμενα για εμένα» λέει ο Θεοφάνους και μόνο αυτό το... απαξιωτικό ύφος του να έβλεπες, έλεγες: «Πάλι καλά που δε λέει για εμένα». Την επόμενη μέρα στην εκπομπή που είναι πανελίστρια η Δρούτσα της έδειξαν το αποσπάσιμα με τον συνθέτη και ζήτησαν να σχολιάσει τα όσα είπε.

Περίμεναν αυτοί, περιμέναμε κι εμείς καμιά έκρηξη, κάνα πανικό, αλλά φευ η στιχουργός είπε αυτή τη φορά να δείξει μεγάλη ανωτερότητα και να απαντήσει στο «φαρμάκι» με «ροδόνερο». Άλλο αν έβραζε μέσα της, που ο Θεοφάνους δεν μπήκε καν στον κόπο να αναφέρει το όνομα της και να μιλήσει για εκείνη λες και ήταν κάποια του... σωρού. Έτσι, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην συνεργάτη της, απέφυγε τις «κακοτοπιές», τον χαρακτήρισε και καλό στιχουργό, όμως, δεν άντεξε και την πέταξε τη σπόντα της: «Δεν μπορεί να συγκρίνεις εμάς τους δυο. Εγώ έχω τριάντα χρόνια καριέρα και ο Θεοφάνους μόνο λίγα χρόνια. Όταν φθάσει εδώ που είμαι τα λέμε». Πάνω κάτω αυτά είπε και ομολογώ ότι το τελευταίο είναι πόντος υπέρ της κυρίας. Κι ας είναι... ακατονόμαστη για τον Θεοφάνους