Τους έφταιγε η σκηνοθεσία στο "Έχω ένα μυστικό"!

17.11.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Η παροιμία «Όπου ακούς για πολλά κεράσια, κράτα και μικρό καλάθι» ταιριάζει γάντι στην περίπτωση του «Έχω ένα μυστικό», αφού το πολυδιαφημισμένο σήριαλ του Alpha όχι μόνο δεν έφερε νούμερα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η παροιμία «Όπου ακούς για πολλά κεράσια, κράτα και μικρό καλάθι» ταιριάζει γάντι στην περίπτωση του «Έχω ένα μυστικό», αφού το πολυδιαφημισμένο σήριαλ του Alpha όχι μόνο δεν έφερε νούμερα, αλλά πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Τι κι αν του άλλαξαν μέρα και ώρα; Το μυστικό της τηλεθέασης ακόμη δεν μπορούν να το βρουν και η παραγωγή αποφάσισε να αναλάβει άλλα πιο δραστικά(;) μέτρα.

Όπως στο ποδοσφαίρου όταν μία ομάδα δεν πάει καλά αλλάζουν προπονητή, έτσι κι εδώ αποφάσισαν να αλλάξουν σκηνοθέτη. Και μπορεί η Ρέινα Εσκενάζυ, περί οίας ο λόγος, να πρόλαβε την παρέλαση, δεν πρόλαβε όμως τις γιορτές των Χριστουγέννων, αφού πληροφορήθηκε από την παραγωγή ότι η συνεργασία τους τελείωσε.

Τη θέση της θα αναλάβει ο γνωστός σκηνοθέτης, Σταύρος Μαρκίδης της «Εξαφάνισης» και τώρα απομένει να δούμε όλοι αν το «Έχω ένα μυστικό» θα καταφέρει να ανέβει ή θα.. εξαφανιστεί! Ο Μαρκίδης θα αναλάβει από το δέκατο επεισόδιο και μετά και μάλλον η Κατερίνα Παπουτσάκη θα γίνει ξανθιά επί των ημερών του. Χμ. Όσο για την Εσκενάζυ η ίδια κάνει λόγο για συναινετικό διαζύγιο, αν και πολλοί λένε ότι αυτό μόνο... βελούδινο δεν ήταν, ενώ η καταξιωμένη σκηνοθέτις (πέρυσι ήταν στο σήριαλ για τη ζωή της Έλλης Λαμπέτη) έμαθε τα νέα με όχι κομψό τρόπο. Έτσι είναι. Πάντως, τις ευχαριστίες για την άψογη συνεργασία τους τις πήρε και αυτή, όπως όλοι οι απολυμένοι προπονητές του κόσμου.