Άρχισαν τα όργανα στο X Factor!

17.11.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δεν έλεγα καλύτερα να κερδίσω το Τζόκερ από το να γίνει... «Κόλαση το X Factor»; Μία εβδομάδα μετά την πρόβλεψη μου κι άρχισα να επιβεβαιώνομαι για του λόγου το αληθές. Η κριτική επιτροπή έχει πολλά νεύρα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δεν έλεγα καλύτερα να κερδίσω το Τζόκερ από το να γίνει... «Κόλαση το X Factor»; Μία εβδομάδα μετά την πρόβλεψη μου κι άρχισα να επιβεβαιώνομαι για του λόγου το αληθές. Η κριτική επιτροπή έχει πολλά νεύρα, ο Γιώργος Θεοφάνους συνεχίζει να τα χώνει εκεί που νομίζει ότι πρέπει, ο Νίκος Μουρατίδης κατάλαβε ότι δεν του πάει να είναι «Νικολάκης ο γλυκούλης» και κάποιοι παίκτες νομίζουν ότι είναι τεράστιοι καλλιτέχνες που τους αδίκησε το σύστημα, με αποτέλεσμα όλα τα παραπάνω να δημιουργήσουν μία εκρηκτική κατάσταση στο περασμένο Live της Παρασκευής.

Όσο για τον Sakis Ρουβά; Παρακολουθεί κασέτες της Τατιάνας Στεφανίδου όταν ήταν παρουσιάστρια του Fame Story για να δει πώς θα αντιμετωπίσει την κατάσταση. Γιατί να μου το θυμηθείς. Λίγα είναι τα σοβαρά live του. Σύντομα θα γίνει «κόλαση». Στο τελευταίο Live ο Θεοφάνους δεν είχε κόντρα μόνο με τις ωραίες του παιγνιδιού, αλλά και με τον μεγαλύτερο σε ηλικία παίκτη, Γιώργο και για να σου πω τη μαύρη μου αλήθεια, ακόμη δεν έχω καταλάβει γιατί είναι υποψήφιος για «X Factor». Ο Γιώργος σε ένα βίντεο μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει όλα αυτά τα χρόνια στον χώρο και ότι για να του γράψει ένα δίσκο ο Θεοφάνους θα πρέπει να έχει τράπεζα.

Ουπς, don’ t say it again γιατί τη δεύτερη φορά ο Θεοφάνους δεν θα είναι τόοοσο ψύχραιμος. Ο εν λόγω παίκτης προκάλεσε την οργή και των υπόλοιπων κριτών (εννοείται πλην Μουρατίδη, μιας και είναι ο μάνατζερ του) και κάτι μου λέει ότι θα περάσει δύσκολα τις επόμενες μέρες. «Καλύτερα να τραγουδάει, παρά να μιλάει»! Την περασμένη Παρασκευή είχαμε και την... ρεβάνς Μουρατίδη, ο οποίος είπε να αφήσει το γλυκανάλατο στυλ του καλού και να γίνει ο παλιός κακός κριτής. Και δυστυχώς για την Πολυξένη έκανε την αρχή με αυτή, η οποία άκουσε τα εξ’ αμάξης για το γυαλιστερό φόρεμα που έβαλε. Μέχρι για «τραβεστιλίκι ντύσιμο» έκανε λόγο και η μικρή που κάποτε τραγούδησε το μεγάλο «Την έπεσες στη φίλη μου στο πάρτι μου και θέλω όλους τους φίλους σου για πάρτη μου», έβαλε τα κλάματα. Η άσχημη μέρα ολοκληρώθηκε με την αποχώρηση της!