Η Μανωλίδου αναλαμβάνει τον "Πρωινό Καφέ";

17.11.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αν δω την «Μπουμπούκα» να τρώει τη θέση του Νίκου Μουτσινά και της Κατερίνας Ζαρίφη, στον «Πρωινό Καφέ», θα πεθάαααανω! Από τα γέλια, εννοείται. Από τώρα σκέφτομαι το ύφος του Μουτσινά
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αν δω την «Μπουμπούκα» να τρώει τη θέση του Νίκου Μουτσινά και της Κατερίνας Ζαρίφη, στον «Πρωινό Καφέ», θα πεθάαααανω! Από τα γέλια, εννοείται. Από τώρα σκέφτομαι το ύφος του Μουτσινά όταν θα του ανακοινώνουν ότι η Ευγενία Μανωλίδου θα αναλάβει την παρουσίαση της εκπομπής και γελάω σαν το χάχα. Φαντάσου τι έχει να γίνει τότε.

Τις τελευταίες μέρες που λες ακούγεται έντονα ότι στον ΑΝΤ1 σκέφτονται πολύ σοβαρά να αναθέσουν τον «Καφέ» μετά τα Χριστούγεννα στην παρουσιάστρια της «Στιγμής της αλήθειας», η οποία τα πηγαίνει μία χαρά με το εν λόγω reality παιγνίδι, κάνοντας κάθε εβδομάδα όλο και μεγαλύτερα νούμερα. Κι επειδή στο κανάλι μία ευαισθησία με τα νούμερα την έχουν (και φέτος είναι αλήθεια ότι δύσκολα τα βλέπουν) σκέφτηκαν αυτή τη λύση.

Η μαέστρος και σύζυγος, Αδωνι Γεωργιάδη μάλλον ψήνεται με την ιδέα, αφού φαίνεται ότι η τηλεόραση την έχει γοητεύσει. Όσον αφορά το δίδυμο Μουτσινά - Ζαρίφη; Όλο το παλεύουν κι όλο στο 12% με 13% μένουν και δε λένε να πάνε παραπάνω. Κι όσο εκεί στον Παράδεισο Αμαρουσίου τα βλέπουν αυτά, τόσο σκέφτονται διάφορες λύσεις ,με την Ευγενία να είναι η τελευταία και η επικρατέστερη.

Εξάλλου, στο κανάλι έχουν αποδείξει και στο παρελθόν πως μη δουν παρουσιαστή τους να τα πηγαίνει καλά σε τηλεθεάση, τον βάζουν παντού, όπως καλή ώρα έγινε κάποτε με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον Χρήστο Φερεντίνο κι ας είχε αυτό ως αποτέλεσμα το «κάψιμό» τους. Δεν αποκλείεται να γίνει το ίδιο και με την Μανωλίδου και βλέπω τον Μουτσινά να το γυρίζει στο θέατρο (που όπως έχει πει είναι και το όνειρο του) και να ανεβάζει κανένα δράμα.... «Ταπεινός και κυνηγημένος παρουσιαστής»!