Καταδικάστηκαν Καρβέλας - Πάνια!

17.11.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,17 Νοέμβρη σήμερα και η «αγωνίστρια» Αννίτα Πάνια με τον... συναγωνιστή της, Νίκο Καρβέλα γιορτάζουν το δικό τους «Πολυτεχνείο»! Τέτοιοn αγώνα και μάχη ενάντια στην ελληνική αστυνομία
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


17 Νοέμβρη σήμερα και η «αγωνίστρια» Αννίτα Πάνια με τον... συναγωνιστή της, Νίκο Καρβέλα γιορτάζουν το δικό τους «Πολυτεχνείο»! Τέτοιοn αγώνα και μάχη ενάντια στην ελληνική αστυνομία έδωσαν το βράδυ της Τετάρτης, λογικό είναι τη σημερινή μέρα να έχουν την τιμητική τους. Μη σου πω ότι στο σπίτι τους, στον Διόνυσο αντί για «Τα πρόστυχα, τα μαύρα τα εσώρουχά σου» και τον «Εραστή σου» του Κάτμαν, θα παίζουν όλη μέρα το «Ένα το χελιδόνι» και ο «Δρόμος είχε τη δική του ιστορία».

Πάντως, το ζευγάρι των «αγωνιστών» το Σάββατο το μεσημέρι κρίθηκε ένοχο από το δικαστήριο για τα όσα έγιναν το βράδυ της Τετάρτης στην Βάρης - Κορωπίου. Συγκεκριμένα, ο Καρβέλας κρίθηκε ένοχος σε τρεις από τις τέσσερις κατηγορίες που αντιμετώπιζε (εξύβριση, απείθεια και παραβίαση ΚΟΚ) και καταδικάστηκε σε 14 μήνες φυλάκιση με αναστολή, ενώ η Πάνια κρίθηκε ένοχη σε δύο από τις τρεις κατηγορίες και καταδικάστηκε σε 10 μήνες φυλάκιση με αναστολή.

Οι δυο τους έφθασαν στα δικαστήρια πιασμένοι από το χέρι, ενώ η αμφίεση τους ήτο καθαρά... αγωνιστική και ουχί αποκριάτικη! Εξάλλου, το καρναβάλι αργεί ακόμη, ενώ το μακρύ παλτό του Καρβέλα πίσω περνούσε το δικό του σύνθημα: «Ναι, στις λευκές ρίγες». Μετά το τέλος της διαδικασίας απέφυγαν να πουν πολλά πράγματα, με την Πάνια να βιάζεται να πάει στην εκπομπή της. Μη νομίζεις, όμως, ότι μείναμε χωρίς δηλώσεις. Όοοχι. Πριν βγει στον αέρα των «παρατράγουδων» η Αννίτα πέρασε από τα στούντιο του TV Weekend για να κάνει το διάγγελμά της.

Τι ξέσπασμα, τι τσαμπουκάς, πόση μαχητικότητα από την πλευρά της παρουσιάστριας. «Καταδικαστήκαμε γιατί δεν συνεργαζόμαστε με μπάτσους, μπασκίνες και επικίνδυνους τραμπούκους» είπε η Πάνια και συνέχισε να μιλάει για την «ταλαιπωρία» που υπέστη: «Ταλαιπωρήθηκα γιατί αρνήθηκα να συνεργαστώ με ανθρώπους που κρατούσαν όπλα, και με τραβούσαν από το μπουφάν». Πάντως, η «Αγωνίστρια» Αννίτα ξεκαθάρισε πως τιμά και υμνεί την Αστυνομία (μη με ρωτάς με ποιο τρόπο το κάνει) ενώ δήλωσε πως δεν είναι πικραμένη με την απόφαση του δικαστηρίου, αφού κι αυτοί έπρεπε να κάνουν τη δουλειά τους. Λοιπόν, δεν περιγράφω άλλο. Τόσες μέρες αρκετά ασχολήθηκα με Καρβέλα και Πάνια. Εδώ, η Άννα Βίσση δεν ασχολείται καθόλου και τα νεότερα τα μαθαίνει από την τηλεόραση σε κανένα ζάπινγκ, θα ασχοληθούμε εμεις;