Ξανά μαζί Ρέμος - Μακρυπούλια;

17.11.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Θα μπορούσε να ήταν πρωταπριλιάτικο ψέμα. Ή ένα ακόμη ανέκδοτο. Ή ένα... χιλιοπαιγμένο έργο. Όπως και να το δεις, η ουσία είναι μία: Ζέτα Μακρυπούλια και Αντώνης Ρέμος είναι ξανά μαζί.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Θα μπορούσε να ήταν πρωταπριλιάτικο ψέμα. Ή ένα ακόμη ανέκδοτο. Ή ένα... χιλιοπαιγμένο έργο. Όπως και να το δεις, η ουσία είναι μία: Ζέτα Μακρυπούλια και Αντώνης Ρέμος είναι ξανά μαζί. Αυτό, τουλάχιστον, λένε οι φήμες τον τελευταίο καιρό και αυτό μας κάνουν οι ίδιοι να πιστεύουμε. Η ιστορία ξεκίνησε αρκετές μέρες πριν, όταν ο Ρέμος επισκέφθηκε την Ζέτα στη θεατρική της πρεμιέρα.

Εκείνη ήταν η πρώτη φορά μετά τον χωρισμό τους που έρχονται σε επαφή δημοσίως. Το κλίμα μεταξύ τους ήταν παραπάνω από άνετο και φιλικό, ενώ λέγεται ότι μακριά από τις κάμερες οι δυο τους συμπεριφέρονταν ως ζευγάρι. Λίγες μέρες αργότερα, η Ζέτα επισκέπτεται τον Ρέμο στη γενική πρόβα του «Αθηνών Αρένα» και οι φήμες για επανασύνδεση φουντώνουν. Εξάλλου, εκείνος σε πρόσφατη συνέντευξη του είχε παραδεχτεί ότι δεν είναι μαζί, αλλά δεν απέκλειε την περίπτωση να τα βρουν στο μέλλον.

Κι εκεί, που είπαμε να μην πιστέψουμε στις φήμες, πηγαίνει η Μακρυπούλια στην πρεμιέρα του Ρέμου, πιάνει πρώτο τραπέζι πίστα και από τη συμπεριφορά των δύο, δεν ήθελες και πολύ για να καταλάβεις ότι είναι ξανά μαζί. Μάλιστα, η Ζέτα παίρνει και μέρος στο πρόγραμμα του αοιδού, όταν σε βίντεο εμφανίζονται γνωστοί φίλοι του με την ίδια να είναι τελευταία και να του κλείνει την πόρτα στα μούτρα όλο νόημα. Μάλιστα. Να σου πω τη μαύρη μου αλήθεια, αυτά δεν μου αρέσουν πολύ. Αλλά έχω εμπιστοσύνη στους δύο πως απαξ και τα έχουν ξαναβρεί, δεν θα παίξουν το παιγνίδι της γάτας με το ποντίκι κι άλλα τέτοια χαριτωμένα.