"Ο Ερμής του Πυροσβέστη"!

14.11.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Την τιμητική τους είχαν τα Σώματα ασφαλείας το βράδυ της Πέμπτης στη «Στιγμή της αλήθειας» και μετά το τέλος του reality τηλεπαιχνιδιού ένα έχω να πω: «Εμπρός της Πυροσβεστικής παλικάρια
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Την τιμητική τους είχαν τα Σώματα ασφαλείας το βράδυ της Πέμπτης στη «Στιγμή της αλήθειας» και μετά το τέλος του reality τηλεπαιχνιδιού ένα έχω να πω: «Εμπρός της Πυροσβεστικής παλικάρια, σουτάρετε και σκίστε... κάνα καλσόν»! Αυτό δεν πηγαίνει για όλους τους πυροσβέστες, αλλά ο συγκεκριμένος που είχε η Ευγενία Μανωλίδου ήταν... «άλλης μάνικας ευαγγέλιο».

Ο εν λόγω, ο οποίος είχε υπηρετήσει στις ειδικές δυνάμεις και γενικά ήταν ένα νταβραντισμένο παλικάρι, πήγε στο παιγνίδι παρέα με τρεις φίλους του. Ο ένας ήταν ο συγκάτοικός του ο Ερμής, ο άλλος ένας συνάδελφός και ο τρίτος συγχωριανός και φίλος του. Στην αρχή που είδα τη σύνθεση ήμουν σχεδόν σίγουρη ότι δεν θα βγει τίποτε καλό, αλλά φευ ο πυροσβέστης με τις απαντήσεις του είχε να μας αφήσει πολλά υπονοούμενα. Και τα περισσότερα είχαν να κάνουν με τον συγκάτοικό του, Έρμή τον οποίο αν ήταν σε ερημικό νησί θα τον προτιμούσε από την κοπέλα του.

Θα αναρωτιέσαι εσύ τώρα τι θα έκαναν εκεί δυο έρημοι κούκοι. «Κάτι θα βρίσκαμε» απάντησε πονηρά ο Ερμής και το παιγνίδι απέκτησε μεγάλο ενδιαφέρον. Παρακάτω, μάθαμε ότι οι δυο συγκάτοικοι κυκλοφορούν γυμνοί στο σπίτι, ο πυροσβέστης «χουφτώνει» τον Ερμή, ενώ έχει κάνει σεξ με εκείνον στο ίδιο δωμάτιο. Τι έκανε εκείνος εκεί; Μπορείς να βάλεις πολλά με το νου σου, αφού οι δύο φίλοι μας απάντησαν με υπονοούμενα.

Ο πυροσβέστης παραδέχτηκε επίσης ότι έχει φλερτάρει άνδρα, αν και μετά εξήγησε ότι μάλλον το έκανε για πλάκα. Με το μπαρδόν σώμα ασφαλείας μου, αλλά ο ανιχνευτής ψεύδους μάλλον δεν πιάνει και τις πλάκες. Επίσης, ο εν λόγω απάντησε αλήθεια ότι θεωρεί κατώτερους τους συγχωριανούς του κι όπως εξήγησε το πιστεύει διότι δεν έχουν... ανοιχτό μυαλό! Μάλλον, για να φλερτάρουν άνδρες για πλάκα, να τους «χουφτώνουν» και το κυριότερο; Αντί να προτιμούν μία γυναίκα σε ερημικό νησί, που σίγουρα θα βρουν να περάσουν την ώρα τους, προτιμάνε τον κολλητό τους. Πάντως, ο συγκεκριμένος αποχώρησε από το παιγνίδι με 25 χιλιάδες ευρώ. Ε, τόσα υπονοούμενα άφησε, να μην πάρει το κάτι τις του;