Η Βίσση μιλάει για την περιπέτεια του Καρβέλα!

14.11.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Στην Ελλάδα επέστρεψε από το Λονδίνο η Άννα Βίσση και δεν πρόλαβε η «Απόλυτη» να πατήσει το πόδι της στα πάτρια εδάφη και μαθαίνει ότι το βράδυ της Τετάρτης συνελήφθησαν ο Νίκος Καρβέλας και η Αννίτα Πάνια
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στην Ελλάδα επέστρεψε από το Λονδίνο η Άννα Βίσση και δεν πρόλαβε η «Απόλυτη» να πατήσει το πόδι της στα πάτρια εδάφη και μαθαίνει ότι το βράδυ της Τετάρτης συνελήφθησαν ο Νίκος Καρβέλας και η Αννίτα Πάνια. Όχι, η Άννα δεν έσπευσε αμέσως στο πλευρό τους για συμπαράσταση, όπως θα έκανε σε άλλη περίπτωση. Με τον Καρβέλα έχουν διακόψει κάθε επαφή και σχέση και αυτό αποδείχθηκε στην πρόσφατη περιπέτεια του πρώην της. Τα νέα τα έμαθε την Πέμπτη, οπότε κι επέστρεψε και μάλιστα από την τηλεόραση, όπως όλος ο κόσμος.

Ωστόσο, η Άννα αχάριστη δεν είναι και όταν οι δημοσιογράφοι την «πλεύρισαν» για να τους μιλήσει για το σκηνικό, εκείνη τάχθηκε στο πλευρό του συνθέτη. Και, πάλι, όμως, μη φανταστείς θερμά πράγματα. Στο παρελθόν ίσως και να φώναζε, να μιλούσε κι εκείνη για την «τρομοκρατία» της αστυνομίας, για την κακοποίηση της προσωπικής αξίας του συνθέτη και άλλα τέτοια. Τώρα, η Βίσση δήλωσε πως είναι στο πλευρό του πρώην της και της νυν συζύγου του, επειδή είναι δικοί της άνθρωποι και η ίδια φέρεται να πιστεύει τη θεωρία με τη μουσική στο διαπασών και ότι γενικά το ζευγάρι «δεν είδε, δεν άκουσε»!

Εξάλλου, όπως είπε στο παρελθόν που ήταν με τον Καρβελα όταν τους σταματούσε η αστυνομία και οι δύο ήταν πάντα ευγενικοί. Αυτό να το λάβω ως... σπόντα για την Αννίτα ή παρά είμαι πονηρός άνθρωπος; Εννοείται πως η περιπέτεια του Καρβέλα δεν χάλασε το κέφι της «Απόλυτης», η οποία το βράδυ της Πέμπτης (κι ενώ εκείνος έβγαζε το «διάγγελμα» του με την Αννίτα στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο) γιόρτασε με χορό, τραγούδια, φίλους, συγγενείς και νυν συνεργάτες τα γενέθλια του αγαπημένου της, Χρήστου Ψωμόπουλου. Είπαμε, οι παλιές καλές εποχές ανήκουν στο παρελθόν!