"Παρακαλώ, ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα"!

18.11.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα» θα λένε στο τέλος εκεί στο «Έχω ένα μυστικό», αφού τα χαμηλά νούμερα έφεραν και τις πρώτες αποχωρήσεις. Ήδη, την προηγούμενη εβδομάδα απέλυσαν τη σκηνοθέτιδα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,

«Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα» θα λένε στο τέλος εκεί στο «Έχω ένα μυστικό», αφού τα χαμηλά νούμερα έφεραν και τις πρώτες αποχωρήσεις. Ήδη, την προηγούμενη εβδομάδα απέλυσαν τη σκηνοθέτιδα της σειράς, Ρέινα Εσκενάζυ, ενώ παραιτήθηκαν η Βίκυ Παπαδοπούλου και η Μαρκέλλα Γιαννάτου. Η πρώτη υποδύεται στη σειρά την κολλητή φίλη της Αλίκης Βουγιουκλάκη, που σημαίνει ότι μετά την αποχώρηση της η Κατερίνα Παπουτσάκη, θα μείνει μόνη κι έρμη χωρίς κολλητή.

Η δεύτερη είναι λίγο πιο σημαντική απώλεια, αφού η Γιαννάτου υποδύεται την Τζένη Καρέζη. Μη μου πεις ότι δεν το είχες καταλάβει τόσο καιρό ότι η μελαχρινή κοπέλα με τα μαύρα σαν ελιά μάτια είναι η Καρέζη; Και μόνο από τα μάτια θα έπρεπε να το είχες καταλάβει. Εκτός κι αν εκεί στην παραγωγή είχαν σκοπό να της βάλουν φακούς επαφής μαζί με την περούκα της Παπουτσάκη. Τέλος πάντων, αυτές είναι οι πρώτες απώλειες και όπως λέγεται θα ακολουθήσουν κι άλλες.

Για να κόψουν τη σειρά, προς το παρόν δεν το σκέφτονται, γι’ αυτό και πήραν τον Σταύρο Μαρκίδη στη θέση της απολυμένης Εσκενάζυ. Και δεν τους έφταναν οι απώλειες, έχουν και την άρνηση διάφορων γνωστών ονομάτων να παίξουν στη σειρά. Πρώτος και καλύτερος ο Κώστας Σπυρόπουλος, τον οποίον (άκουσον άκουσον) ήθελαν να υποδυθεί τον Μάριο Πλωρίτη. Με το μπαρδόν, αλλά το σκέφτηκαν πολύ αυτό; Εννοείται ότι ο ηθοποιός αρνήθηκε αμέσως και κάθε φορά που τον πλησιάζουν, εκείνος τους κάνει «τζουζ»!