Ο Κούγιας ερωτεύθηκε!

18.11.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Φταίει ο έρωτας για ο, τι του συμβαίνει», «Ερωτευμενάκι σάπιο καραβάκι», «Έρωτα, αχ έρωτα, ναι έρωτα», «Έρωτα μου αγιάτρευτε» αυτά και όλα τα καψουροτράγουδα είναι σπέσιαλ αφιερωμένα στον Αλέξη Κούγια.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Φταίει ο έρωτας για ο, τι του συμβαίνει», «Ερωτευμενάκι σάπιο καραβάκι», «Έρωτα, αχ έρωτα, ναι έρωτα», «Έρωτα μου αγιάτρευτε» αυτά και όλα τα καψουροτράγουδα είναι σπέσιαλ αφιερωμένα στον Αλέξη Κούγια. Ο γνωστός ποινικολόγος ερωτεύθηκε, γέλασε το χειλάκι του κι έλαμψε το μούτρο του, οπότε δεν γίνεται να μην του αφιερώσουμε όλη την... καψούρο - δισκογραφία! Διάβαζα τη συνέντευξή του σε εβδομαδιαίο περιοδικό και δεν πίστευα στα μάτια μου.

Ο Κούγιας είναι και πάλι in love και μίλησε για πρώτη φορά για τη νέα του σχέση. Διευθύνσεις και ονόματα δεν έδωσε, αλλά μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το νέο του αμόρε, λέγοντας πως η εν λόγω διαθέτει μυαλό και αρχές. Γιατί, αν δεν διέθετε τα παραπάνω στοιχεία, μήτε που θα της έδινε σημασία ο Αλέξης. Βέβαια, αυτά τα είχαμε ακούσει και πριν χρόνια όταν μας περιέγραφε την Εύη Βατίδου, αλλά μην την χαλάσω. Εξάλλου, μες στην τούρλα του έρωτα, όλοι βλέπουμε θεσπέσιους τους συντρόφους. Μετά μας ξινίζουν.

Τέλος πάντων, ο Κούγιας έδειχνε πολύ ήρεμος και χαλαρός, ενώ παραδέχτηκε ότι θα παντρευόταν τη νέα αγαπημένη του, αλλά έχει μικρά παιδιά και δε θέλει να τους δημιουργήσει ψυχολογικό πρόβλημα. No comment. Γι’ αυτό και στενοχωρήθηκε που άκουσε την Βατίδου να λέει τόσο γρήγορα ότι θέλει να παντρευτεί ξανά. Και τώρα που είπα Βατίδου, σιγά μη δεν αναφερόταν σε αυτήν.

Είναι να μην πάει το θέμα εκεί. Ξεχνάει τις... ερωτικές νιρβάνες και την ηρεμία κι αρχίζει.... Μέχρι που είπε ότι η Εύη σκηνοθέτησε την περιβόητη τακουνιά με τον Λάκη Λαζόπουλο. Αυτό και να θέλεις να το σκεφτείς, δεν σου περνάει καν από το μυαλό. Ούτε σενάριο φαντασίας τέτοια... φαντασία! Κι επειδή ήταν επίκαιρα τα χαστούκια, παραδέχτηκε ότι έχει χαστουκίσει γυναίκα δύο φορές, αλλά δεν το μετάνιωσε. «Προτιμώ να ζητήσω συγνώμη από τον Βαλλιανάτο» είπε ο Αλέξης. Τώρα είναι ερωτήσεις αυτές σε ερωτευμένο άνθρωπο; Για την περίπτωση του είναι «τσίου τσίου τα πουλάκια» και ουχί Βατίδου και χειροδικίες.