Τα λεφτά στην Ευαγγελία!

29.12.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πως το λέει η παροιμία; "Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα"; Ε, κάπως έτσι ήταν για τους φιναλίστ του Survivor, οι οποίοι
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πως το λέει η παροιμία; "Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα"; Ε, κάπως έτσι ήταν για τους φιναλίστ του Survivor, οι οποίοι δεν πρόλαβαν να λαδώσουν λίγο το αντεράκι τους, από την πείνα που τους είχε θερίσει τις μέρες που ήσαν στο νησί, και κλήθηκαν να ψηφίσουν ποιος θα πάρει τα λεφτά. "Ευαγγελία ή Νίκος" ήταν οι επιλογές τους και τη ψηφοφορία του καλοκαιριού τη μάθαμε στην καρδιά του χειμώνα. Ο καλός "Αϊ Βασίλης", λοιπόν έφερε στην Ευαγγελία την επιταγή των 200 χιλιάδων ευρώ, που της χάρισαν οι συμπαίκτες της. Ναι, αυτοί που η ίδια είχε δηλώσει και ξανά δήλωσε πως δε θέλει να ξαναδεί στα μάτια της!!!

"Μα καλά κι αυτοί της έδωσαν τα ευρώπουλα" θα αναρωτηθείς. Είπαμε στον τελικό του εν λόγω reality οι επιλογές ήταν δύο: ο γκρεμός και το ρέμα. Όπου γκρεμός ο Νίκος, ο οποίος αν και το καλοκαίρι στο τελευταίο συμβούλιο είχε δηλώσει πως άπαξ και είναι ο νικητής θα δώσει τα μισά λεφτά στον Ηλία, δεν κατάφερε να πείσει κανέναν. Οκτώ ήσαν οι ψηφοφόροι και οι οκτώ πήγαν μονοκούκι στην Ευαγγελία. Μια κατάσταση ,δηλαδή, από το κακό στο χειρότερο. Γιατί ναι μεν ο Νίκος δεν είναι ο άνθρωπος που θα ήθελες να υπάρχει στη ζωή σου, όμως και η Ευαγγελία δεν είναι η γυναίκα που θα ήθελες να μοιάσεις ή να έχεις δίπλα σου. Και δεν το λέω εγώ αυτό, αλλά τα γκάλοπ της Τατιάνας και της Λαμπίρη, όπου σύμφωνα με αυτά η νικήτρια ήταν...κομματάρα μισητή στον κόσμο. Αλλά πάλι θα μου πεις σε ποιο reality τον παρά τον παίρνει ο δημοφιλέστερος; Μόνο στο Bar με τον Ανδρέα έγινε αυτό.

Τέλος πάντων, σημασία έχει πως η Ευαγγελία η "σκληρή και αδυσώπητη" όπως την χαρακτήριζαν, πήρε τις ψήφους των συμπαικτών της (ακόμη και του Ηλία που τον έστειλε μία ώρα αρχύτερα) ελέω παιδιού και Νίκου. Τι θέλω να πω; Οι περισσότεροι την προτίμησαν επειδή είναι χωρισμένη γυναίκα με ένα παιδί, ενώ όλοι ξεκίνησαν την αιτιολογία τους "δεν ψηφίζω το Νίκο". Μιλάμε για μεγάλο άχτι και κάτι θα ξέρουν για να τον χαρακτηρίσουν αντί για "Κακό", απλά "Χειρότερο". Α, στα πλαίσια του γιορτινού πνεύματος και ατμόσφαιρας, δεν είχαμε τσακωμούς και ίντριγκες. Τους παίκτες διακατείχε ένα αίσθημα...αγάπης (εντάξει ο Νίκος προς το τέλος δεν ήταν αυτό που λέμε...άνθρωπος γεμάτος αγάπη), επιδεικνύοντας πράγματι χριστουγεννιάτικο επίπεδο.

Κρίμα γιατί την ήθελα τη φασαρία και τον τσαμπουκά μου!!!!