Χώρισε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς!

07.01.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δουλειά δεν είχε η Μπρίτνεϊ και το έριξε στους γάμους και τα διαζύγια. Η Σπίαρς, η οποία έχει εξελιχθεί σε μεγάλο animal
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δουλειά δεν είχε η Μπρίτνεϊ και το έριξε στους γάμους και τα διαζύγια. Η Σπίαρς, η οποία έχει εξελιχθεί σε μεγάλο animal, έκανε δυναμική είσοδο στο νέο έτος με ένα γάμο κι ένα διαζύγιο. Η νεαρή σταρ, το περασμένο Σάββατο παντρεύτηκε στο Λας Βέγκας έναν παιδικό της φίλο, τον Τζέισον Αλεξάντερ, για να τον χωρίσει 55 ώρες αργότερα.

Ακριβώς, πρόκειται για τον συντομότερο γάμο στην ιστορία της show biz και η μικρή Μπρίτνεϊ τώρα που πια δεν μπορεί να καυχιέται πως είναι η τελευταία των παρθένων, μπορεί να καυχηθεί πως είναι η μοναδική στο είδος της. Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή.

Η Σπίαρς βρέθηκε τις γιορτές στο Λας Βέγκας, όπου συνάντησε τον παιδικό της φίλο και ποδοσφαιριστή. Μετά από μία βραδιά κραιπάλης κι αφού είχαν καταναλώσει όλο το αλκοόλ που έπαιζε στα πέριξ, είπαν να κάνουν μια αγριάδα για fun. Έτσι, παντρεύτηκαν! Την επομένη, όμως, ο γαμπρός το σκέφτηκε καλύτερα και μέρα μεσημέρι την έκανε για την ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Λουιζιάνα.

Ωστόσο, η αοιδός δεν έκλαψε με μαύρο δάκρυ καθώς ήταν της ίδιας απόψεως. Πενήντα πέντε ώρες, λοιπόν, μετά τον γάμο - αλκοόλ, οι νιόπαντροι κατέθεσαν αίτηση για ακύρωση του. "Ήταν μία τρέλα μας" παραδέχεται ο Αλεξάντερ, ενώ η Μπρίτνεϊ τηρεί σιγή ιχθύος. Και τι να πει στην τελική;