Έγινε γιαγιά η Γκόλντι Χόουν!

08.01.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Καλύτερο ποδαρικό δεν θα μπορούσε να κάνει το νέο έτος στο ζεύγος Κέιτ Χάντσον - Κρις Ρόμπινσον, οι οποίοι το πρωί της Τετάρτης έγιναν γονείς.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Καλύτερο ποδαρικό δεν θα μπορούσε να κάνει το νέο έτος στο ζεύγος Κέιτ Χάντσον - Κρις Ρόμπινσον, οι οποίοι το πρωί της Τετάρτης έγιναν γονείς. Η γνωστή ηθοποιός και κόρη της Γκόλντι Χόουν έφερε στον κόσμο έναν αγόραρο (και λέω αγόραρος, διότι το βρέφος ζυγίζει ίσαμε 5,5 κιλά) σε κλινική του Λος Άντζελες. Ο μικρός θα πάρει το όνομα Ράιντερ Ράσελ.

Περιττό να σου πω πως το ζεύγος πλέει σε πελάγη ευτυχίας και πως άλλωστε να μην το κάνει, αφού το μωρό είναι το πρώτο τους μετά από τρία χρόνια αρμονικής συζυγικής συνύπαρξης, ενώ όπως δηλώνουν το "κοντέρ" θα συνεχίσει να γράφει. Σε τούτη τη γεμάτη ευτυχία ιστορία δεν δύνατο να παραλείψω την Γκόλντι Χόουν, η οποία παρόλο που η κόρη της βάλθηκε και την έκανε γιαγιά μία ώρα αρχύτερα, πετάει στα σύννεφα. "Είμαι πάνω στο φεγγάρι" (πρόκειται περί αμερικανικής έκφρασης. Οι ημών φίλοι αμερικάνοι πετούν στο φεγγάρι από μεγάλη χαρά. Όταν είναι, δε, λυπημένοι λένε "είμαστε στα έγκατα της γης"). Και συνεχίζω.

Την ίδια χαρά με την Χόουν έχει και ο επί σειρά ετών σύντροφός της, Κερτ Ράσελ, ο οποίος αν και δεν είναι ο φυσικός πατέρας της Χάντσον, την έχει σαν πραγματική του κόρη. Ο Ράσελ, λοιπόν, δήλωσε στους δημοσιογράφους πολύ ευτυχισμένος που έγινε παππούς, ενώ εξέφρασε τη σιγουριά πως τα παιδιά θα γίνουν σπουδαίοι γονείς.

Κι από εμάς: πάντα τέτοια!