Έγινε πατέρας ο Ράσελ Κρόου!

22.12.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Καλύτερο δώρο δε θα μπορούσε να φέρει ο Santa Claus στον Ράσελ Κρόου, ο οποίος λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα έγινε πατέρας.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Καλύτερο δώρο δε θα μπορούσε να φέρει ο Santa Claus στον Ράσελ Κρόου, ο οποίος λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα έγινε πατέρας. Ναι, γυναίκες του κόσμου μπορείτε να κλάψετε....ο Ράσελ έγινε πατέρας, αλλά όχι στο δικό σας παιδί. Πατέρας του παιδιού της Ντανιέλ Σπένσερ έγινε, η οποία μαζί με τον διάσημο ηθοποιό διανύουν τις ευτυχέστερες στιγμές του κοινού τους βίου.

Ο μικρός Κρόου, που θα το πλήρες ονοματεπώνυμο του είναι Τσαρλς Σπένσερ Κρόου, γεννήθηκε το βράδυ της Κυριακής και μαζί με τη μαμά του χαίρουν άκρας υγείας. Από το νοσοκομείο πρόκειται να βγουν τις επόμενες μέρες κι αν πιστέψουμε στα λόγια του Ράσελ, τότε ο μικρός θα "βυζαχτεί" από τον πατέρα. Όχι δεν πρόκειται για μία νέα επαναστατική επιστημονική μέθοδο που θα μπορεί να θηλάζει και ο πατέρας, απλά ο Κρόου ξεκαθάρισε σε ατζέντη και σύζυγο πως τους επόμενους μήνες θα μείνει σπίτι με το μωρό. Τέρμα για ένα διάστημα οι ταινίες, τέρμα τα ταξίδια και βεβαίως τέρμα το Χόλιγουντ. Για να καταλάβεις, το σκέφτεται αν θα πάει στην τελετή των "Χρυσών Σφαιρών" που είναι υποψήφιος, ενώ σίγουρα δεν θα παραβρεθεί στα Όσκαρ ακόμη κι αν υπάρχει περίπτωση να κερδίσει το αγαλματάκι. Θέλει να είναι με το γιο του.

Ωστόσο, ο Ράσελ είναι άντρας προοδευτικός και υπέρμαχος της άποψης ότι λεφτά στο σπίτι πρέπει να φέρνει και η γυναίκα. Γι αυτό και δήλωσε στην Ντανιέλ πως αν θέλει να κοιτάξει λίγο την καριέρα της (για όσους δεν το ξέρουν, που σίγουρα δεν το ξέρουν, η εν λόγω είναι τραγουδίστρια) και να βγάλει νέο δίσκο, ας το κάνει τώρα. Θα μείνει αυτός με το παιδί και θα αναλάβει το μεγάλωμά του.


Α ρε Ράσελ, που ήμουν όταν με ήθελες;;;;