Απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες στον Τζάκσον!

19.12.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,"Μαύρα Χριστούγεννα" θα περάσει ως φαίνεται ο Μάικλ Τζάκσον, ο οποίος τις άγιες μέρες, θα σκέφτεται τις...μέρες εγκλεισμού
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


"Μαύρα Χριστούγεννα" θα περάσει ως φαίνεται ο Μάικλ Τζάκσον, ο οποίος τις άγιες μέρες, θα σκέφτεται τις...μέρες εγκλεισμού που κατά πάσα πιθανότητα θα περάσει στη φυλακή. Όπως κατάλαβες, απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες στον διάσημο αοιδό, που είναι ούτε μία ούτε δυο αλλά εφτά (καταραμένο νούμερο τελικά το συγκεκριμένο)!

Συγκεκριμένα, ο Μάικλ τον Φεβρουάριο του 2004 θα καθίσει στο σκαμνί κατηγορούμενος για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου κι εξαναγκασμό ανηλίκου να πιει αλκοόλ. Σύμφωνα με νομικούς, αν ο Τζάκσον καταδικαστεί για τα παραπάνω, τότε θα μείνει στη φυλακή όσο και ο Βασίλης Ξηρός, δηλαδή 25 ολόκληρα χρονάκια! Μάλιστα, αν καταδικαστεί και για κατ' εξακολούθηση κακοποίηση ανηλίκου (κατηγορία άλλωστε που αντιμετωπίζει), τότε ο Μάικλ δεν θα μπορέσει να πάρει ούτε αναστολή.

Η πολύκροτη δίκη (πόσο μελάνι θα χύσω για τις ανάγκες της), όπως έγραψα, θα ξεκινήσει τον Φεβρουάριο με τον δικηγόρο του αοιδού να είναι τα μάλα αισιόδοξος πως ο πελάτης του θα δικαιωθεί. Τώρα, αν τον ίδιο ενθουσιασμό έχει και ο Μάικλ δεν το γνωρίζω. Πάντως, δύσκολα τα Χριστούγεννα θα είναι γι αυτόν μέρες τρελής χαράς!