Καυτό φιλί Μαζωνάκη - Θεοδωρίδου!

20.10.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Του «Βοτανικού» ο μάγκας το καλύτερο παιδί είναι ο Γιώργος Μαζωνάκης και άμα λάχει δίνει και καυτό φιλί! Μία ωραία έκπληξη επιφύλαξαν για τους θαμώνες στην πρεμιέρα τους ο Γιώργος Μαζωνάκης
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Του «Βοτανικού» ο μάγκας το καλύτερο παιδί είναι ο Γιώργος Μαζωνάκης και άμα λάχει δίνει και καυτό φιλί! Μία ωραία έκπληξη επιφύλαξαν για τους θαμώνες στην πρεμιέρα τους ο Γιώργος Μαζωνάκης και η Νατάσσα Θεοδωρίδου, οι οποίοι αντάλλαξαν στην πίστα του «Βοτανικού» ένα καυτό - πολύ καυτό - φιλί. Τέτοιο πάθος και «συμμετοχή» σε φιλί, ούτε το ζευγαράκι της Αγίας Παρασκευής δεν έχει, γι’ αυτό και οι θαμώνες άφησαν τα ξηροκάρπια και τη φιάλη με το ουίσκι κάτω κι έμειναν να κάνουν ένα... «Γουάου»!

Είπαμε είχε πολύ πάθος το φιλί τους, αλλά μην σου πάει το μυαλό στο πονηρό. Οι δυο τους είναι καλοί φίλοι, έχουν συνεργαστεί άλλες δύο φορές στο παρελθόν (αυτή είναι η τρίτη) και όσο να κάνει έχουν μία οικειότητα μεταξύ τους. Άσε, που ο Μαζωνάκης συνηθίζει να φιλάει τις συναδέλφους του επί πίστας. Απλά με τη Νατάσσα ήταν πιο hot το φιλί. Πάντως, για διαφήμιση δεν το κάνουν, αφού δεν την έχουν ανάγκη οι δύο καλλιτέχνες.

Στην πρεμιέρα τους την περασμένη Παρασκευή έγινε το αδιαχώρητο, ενώ πρώτο τραπέζι πίστα ήταν πολλοί επώνυμοι φίλοι τους. Πρώτος και καλύτερος ο Γιώργος Θεοφάνους, ο οποίος τα βρήκε ξανά με την Θεοδωρίδου και συνεργάζονται στο νέο της cd μετά από έξι χρόνια. Μαζί του ήταν η Έλλη Κοκκίνου, που με κάθε ευκαιρία κάνει τις εξόδους της, αλλά και ο Αντώνης Ρέμος. Μέχρι να ξεκινήσει και το δικό του πρόγραμμα στο «Αθηνών Αρένα».