Αυτός είναι κουμπάρος, τζιμάνι!

20.10.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ο καλύτερος κουμπάρος είναι ο Ηλίας Ψινάκης. Να τον βλέπουν οι υπόλοιποι του είδους και να παραδειγματίζονται. Την περασμένη εβδομάδα η Πέγκυ Ζήνα είχε πρεμιέρα στο «Vox»
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ο καλύτερος κουμπάρος είναι ο Ηλίας Ψινάκης. Να τον βλέπουν οι υπόλοιποι του είδους και να παραδειγματίζονται. Την περασμένη εβδομάδα η Πέγκυ Ζήνα είχε πρεμιέρα στο «Vox» και ο Ψινάκης όχι μόνο έσπευσε από τους πρώτους, αλλά έκανε δώρο στην κουμπάρα του για «καλή επιτυχία» ένα πανάκριβο δαχτυλίδι. Μες στο διαμάντι είναι, να το βλέπεις εσύ και να... τυφλώνεσαι από τη λάμψη.

Ο δαιμόνιος μάνατζερ έβαλε πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη για το δώρο, αλλά κουμπάρα Πέγκυ είναι αυτή, χαλάλι της τα διαμάντια και τα μπριγιάν όλου το κόσμου. Στην πρεμιέρα που λες της αοιδού ο Ψινάκης βρέθηκε πρώτο τραπέζι πίστα και μαζί του ήταν ο Μάνος Ελευθερίου, η Μαριάνα Λάτση, ο Κώστας Καίσαρης και ο Τάσος Μητρόπουλος. Αυτή είναι η δεύτερη φορά (μετά τον θάνατο της συντρόφου του, Έλενας Ναθαναήλ) που ο βετεράνος ποδοσφαιριστής παρακολουθεί από κοντά την Ζήνα (η πρώτη ήταν πριν λίγους μήνες στο MAD secret concert), ενώ για χάρη της φίλης του ανέβηκε στην πίστα κι έριξε την αντρίκια ζεϊμπεκιά του. Η Πέγκυ του αφιέρωσε κι ένα από τα καινούργια της τραγούδια «Το καλοκαίρι» κάνοντας τον να συγκινηθεί.

Κι αν στην πρεμιέρα η Ζήνα είχε υψηλούς καλεσμένους στα πρώτα τραπέζια, οι εκπλήξεις συνεχίστηκαν και τις επόμενες μέρες. Μία από αυτές, στο Vox πήγε η Έφη Θώδη, την οποία ανέβασε (με σεβασμό) πάνω η Πέγκυ και είπε κάποια τραγούδια. Όχι, να τα βλέπει αυτά η Ελεονώρα Μελέτη που τόσα χρόνια δεν τη σεβάστηκε καθόλου και τη χρησιμοποιούσε σαν... ατραξιόν στις εκπομπές της.