Η αντεπίθεση της Αλιμπέρτη!

20.10.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Η νέα είναι ωραία, αλλά η παλιά είναι αλλιώς»; Με αρκετή αγωνία μπορώ να σου πω ότι περιμένω να δω αν το αυτό θα επιβεβαιωθεί στην περίπτωση της Ναταλίας Γερμανού και της Σοφίας Αλιμπέρτη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Η νέα είναι ωραία, αλλά η παλιά είναι αλλιώς»; Με αρκετή αγωνία μπορώ να σου πω ότι περιμένω να δω αν το αυτό θα επιβεβαιωθεί στην περίπτωση της Ναταλίας Γερμανού και της Σοφίας Αλιμπέρτη αντίστοιχα. Ένας μήνας και κάτι έχει περάσει από την έναρξη της τηλεοπτικής «μάχης» ανάμεσα στις δύο κυρίες και μέχρι στιγμής η Ναταλία είναι εκείνη που κερδίζει τις «μάχες» του Σαββατοκύριακου και μάλιστα κάποιες μέρες με μεγάλη άνεση.

Ωστόσο, ο «πόλεμος» δεν έχει τελειώσει - έχουμε μήνες ακόμη μπροστά μας - και η Αλιμπέρτη ως «παλιά» που είναι δεν καταθέτει εύκολα τα όπλα της. Ειδικά στην... αντίπαλο Γερμανού, που ένα μικρό παρελθόν το έχουν οι δυο τους. Έτσι, το περασμένο Σάββατο για πρώτη φορά στο «Καλομελέτα κι έρχεται» ήταν... «Μες στην τρελή χαρά», αφού η εκπομπή τερμάτισε πρώτη. Ναι, πέρασε την παρέα της Γερμανού και στον ΑΝΤ1 θα πρέπει πια να αισθάνονται καλύτερα γι αυτήν τουλάχιστον τη ζώνη.

Ακόμη καλύτερα ήταν τα πράγματα την επόμενη μέρα καθώς την Κυριακή η Αλιμπέρτη πέρασε πρώτη με 10 μονάδες διαφορά. Βέβαια, απέναντί της δεν είχε τη Ναταλία, αλλά την Formula 1. Αλλά κι αυτό, πάλι, κάτι είναι. Κι ας μην είναι κάθε Σαββατοκύριακο της Formula! Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι η ζώνη αυτή αποκτά ενδιαφέρον, ενώ φαίνεται ότι οι εσωτερικές αλλαγές που έκανε στους συνεργάτες η Σοφία, αλλά και σε άλλα θέματα, πιάνουν τόπο.