Χωρίζει η Αγγελική Νικολούλη!

22.10.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αν μου έλεγες ότι θα χώριζε η Αγγελική Νικολούλη, θα σου απαντούσα ένα «πλάκα με κάνεις»; Αυτά δεν γίνονται, αλλά φευ ποτέ μη λες ποτέ κι ακόμη κι ένα ευτυχισμένο ζευγάρι με πολλά χρόνια
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αν μου έλεγες ότι θα χώριζε η Αγγελική Νικολούλη, θα σου απαντούσα ένα «πλάκα με κάνεις»; Αυτά δεν γίνονται, αλλά φευ ποτέ μη λες ποτέ κι ακόμη κι ένα ευτυχισμένο ζευγάρι με πολλά χρόνια γάμου στην πλάτη του μπορεί να φθάσει στο διαζύγιο. Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση ότι η Νικολούλη χωρίζει μετά από 22 χρόνια έγγαμου βίου. Μέχρι τώρα κανείς δεν γνώριζε ότι το ζευγάρι αντιμετώπιζε προβλήματα στο γάμο του, οπότε και τα νέα προκάλεσαν μεγάλη έκπληξη.

Μάλιστα, το ζευγάρι ζει χωριστά εδώ και λίγο καιρό, ενώ πέρασαν χωριστά και τις καλοκαιρινές διακοπές τους. Κι αν κανείς δεν είχε πάρει χαμπάρι, παρά μόνο οι άνθρωποι του περιβάλλοντός τους γνώριζαν τι συμβαίνει, είναι γιατί η Νικολούλη και ο σύζυγος της θέλουν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους. Τους πραγματικούς λόγους που τους οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, κανείς δεν τους γνωρίζει. Ωστόσο, λέγεται ότι τα προβλήματα υπήρχαν και είχαν να κάνουν κυρίως με την καριέρα της Αγγελικής και τις πολλές ώρες που δούλευε εκείνη.

Η σχέση με τον σύζυγο της είχε έρθει μάλλον σε δεύτερη μοίρα και ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις, «φως στο τούνελ» βλέπεις με ένα χωρισμό! Η απόφαση δεν ήταν εύκολη για κανέναν από τους δύο (ε βάλε και 22 χρόνια γάμου), αλλά η στήριξη του γιου τους, Κωνσταντίνου βοήθησε στο να προχωρήσουν τη διαδικασία. Εξάλλου, το ζευγάρι δεν θα έπαιρνε μία τέτοια απόφαση, αν δεν συμφωνούσε και ο γιος τους, ο οποίος έχει πια μεγαλώσει.