Έγκυος η "Μαρία η άσχημη"!

15.10.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Την πόρτα της «Μαρίας της άσχημης» χτύπησε ο πελαργός, αλλά όχι το παιδί δεν είναι του «Αλέξη Μαντά», αλλά του αγαπημένου της, Μάνου Παπαγιάννη. Η Αγγελική Δαλιάνη είναι τριών μηνών
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Την πόρτα της «Μαρίας της άσχημης» χτύπησε ο πελαργός, αλλά όχι το παιδί δεν είναι του «Αλέξη Μαντά», αλλά του αγαπημένου της, Μάνου Παπαγιάννη. Η Αγγελική Δαλιάνη είναι τριών μηνών έγκυος και η χαρά της ηθοποιού είναι μεγάλη. Με τον αγαπημένο της είναι μαζί εδώ και πέντε χρόνια και η απόκτηση ενός παιδιού ήταν στα πλάνα τους.

Ίσως, όχι τόσο άμεσα, αλλά ο ερχομός του μόνο χαρά τους έφερε. Εξάλλου, το ζευγάρι ετοιμαζόταν να επισημοποιήσει τη σχέση του κι ας έγραφαν κατά καιρούς διάφορα δημοσιεύματα για κρίση στη σχέση τους. Μάλιστα, εδώ και λίγες μέρες μετακόμισαν στο νέο τους σπίτι και σε αυτό ήδη ξεκίνησαν να φτιάχνουν το παιδικό δωμάτιο. Η Δαλιάνη φέτος δεν θα συμμετέχει σε κάποιο σήριαλ, επειδή ήθελε να κάνει ένα διάλλειμα μετά την «Μαρία, η άσχημη» και να ασχοληθεί μόνο με το θέατρο.

Την ίδια απόφαση είχε πάρει και ο Παπαγιάννης, ο οποίος επίσης θα απέχει φέτος και θα κάνει μόνο θέατρο. Έτσι, οι δυο τους θα έχουν όλο τον ελεύθερο χρόνο να προετοιμαστούν για τον ερχομό του μωρού, στα μέσα της Άνοιξης. Όσο για τον γάμο; Ακόμη, δεν έχουν πει πότε θα γίνει ή αν και αυτοί ακολουθήσουν την... πεπατημένη, δηλαδή, πολιτικός γάμος και θρησκευτικός μαζί με βάφτιση παιδιού.