Με γυναίκα και παιδί στην Μόσχα ο Ρουβάς!

15.10.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Την καλύτερη περίοδο της ζωής του διανύει ο Sakis Ρουβάς και δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε το λόγο. Η αγαπημένη του Κάτια Ζυγούλη σε λιγότερο από ένα μήνα θα φέρει στον κόσμο την κόρη τους,
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Την καλύτερη περίοδο της ζωής του διανύει ο Sakis Ρουβάς και δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε το λόγο. Η αγαπημένη του Κάτια Ζυγούλη σε λιγότερο από ένα μήνα θα φέρει στον κόσμο την κόρη τους, οι δυο τους ετοιμάζονται να παντρευτούν, σε λίγες μέρες ξεκινάει την παρουσίαση του X Factor, τον χειμώνα θα εμφανίζεται με τις αδελφές Μαγγίρα σε μία εναλλακτική πρόταση τύπου καμπαρέ, η απόπειρα του να γίνει ηθοποιός πηγαίνει καλά και την Άνοιξη θα εκπροσωπήσει για δεύτερη φορά την Ελλάδα στην Γιουροβίζιον. Ουφ κουράστηκα να τα γράφω. Ο Sakis, όμως, μόνο κούραση δε νιώθει, αφού είναι τα μάλα ενθουσιασμένος με τα όσα συμβαίνουν.

Ειδικά, ο ερχομός της κόρης του και η σχέση του με την Κάτια έχουν αλλάξει πολύ τον καλλιτέχνη, ο οποίος είναι από τις λίγες φορές που δεν έχει πρόβλημα να μιλήσει για την προσωπική του ζωή. Αυτό συνέβη και στην παρουσίαση του από την ΕΡΤ για την Γιουροβίζιον, όπου το «είδωλο» απάντησε σε όλες τις προσωπικές ερωτήσεις που του έκαναν. Και τι είπε μεταξύ άλλων; Ότι στην Μόσχα θα έχει κοντά του τις δύο γυναίκες της ζωής του, την Κάτια και τη μικρή. Τουλάχιστον αυτό θέλει πολύ να κάνει η Ζυγούλη, η οποία βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του αγαπημένου της και δεν σκοπεύει να είναι απούσα και αυτή τη στιγμή.

Κι εκεί που οι λοιποί συμμετέχοντες στον διαγωνισμό θα πηγαίνουν σόλο, με αποσκευές, υπολογιστές και άλλα αξεσουάρ, ο Sakis θα πάει με γυναίκα, πορτ μπε μπέ, καρότσια και πάνες. Και μόνο στην ιδέα δείχνει τρελαίνεται από χαρά, ενώ τον ελάχιστο χρόνο στην Μόσχα θα τον περνάει με τις γυναίκες του. Ή τα γούρια του, όπως τις αποκαλεί ο ίδιος. Το ζευγάρι έχει αρχίσει να μετράει αντίστροφα τις μέρες για τον ερχομό της μικρής, ενώ στον ελεύθερο χρόνο κάνουν κοντινούς περιπάτους. Η Ζυγούλη είναι συνέχεια με τον Sakis και τον ακολουθεί ακόμη και στο στούντιο ηχογράφησης. Αυτός είναι έρωτας.