Μόνο νίκη θέλει ο Sakis!

15.10.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Θέλω να κατακτήσω τον κόσμο, δεν υπάρχει οροφή» δήλωσε ο Sakis Ρουβάς στην επίσημη παρουσίαση του για την Γιουροβίζιον κι εμείς οι μεγαλό ? Ρουβίτσες και μεγαλό ? Ρουβίτσοι μπορούμε να αρχίσουμε τα ουρλιαχτά
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Θέλω να κατακτήσω τον κόσμο, δεν υπάρχει οροφή» δήλωσε ο Sakis Ρουβάς στην επίσημη παρουσίαση του για την Γιουροβίζιον κι εμείς οι μεγαλό-Ρουβίτσες και μεγαλό-Ρουβίτσοι μπορούμε να αρχίσουμε τα ουρλιαχτά ενθουσιασμού. Το «Είδωλο» is back κι έτοιμο να φέρει για δεύτερη φορά στην Ελλάδα τη νίκη. Τώρα αυτό δεν ξέρω αν είναι καλό, να διοργανώσουμε δηλαδή ξανά την Γιουροβίζιον, αλλά αν είναι να δω τον Sakis να κερδίζει στην Μόσχα, χαλάλι του. Θα κάνω περικοπές στο κλιματιστικό και θα βρω να πληρώσω την ΔΕΗ!

Δεν ξέρω εσύ, αλλά εγώ πορώθηκα με τον Ρουβά στην παρουσίαση του. Είχε έναν ενθουσιασμό, μια σιγουριά, που σου την μετέδιδε. Αν μου έλεγε να κάνουμε... γιούργια στους Ρώσους, θα πήγαινα αμέσως. Τόσο πολύ. Αλλά εδώ μιλάει και η εμπειρία. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που συμμετέχει στον διαγωνισμό κι αν την πρώτη πήρε την τρίτη θέση, τώρα στοχεύει μόνο κορυφή. Μεταξύ μας, δεν είναι δύσκολο να το κάνει. Λίγο κοιλιακούς να δείξει, μια τούμπα να φέρει, να σκάσει κι ένα χαμόγελο και θα δεις τους Ευρωπαίους να μας δίνουν τα δωδεκαριά για την πλάκα.

Άσε, που ο Ρουβάς έχει ρεύμα στο πρώην ανατολικό μπλοκ, που κάθε χρονιά είναι εφιάλτης για εμάς τους Βαλκάνιους. Κι αν σκεφτείς ότι η ομάδα του αποτελείται από ανθρώπους που επίσης έχουν τα κονέ τους στις χώρες αυτές, όπως ο Φωκάς Ευαγγελινός (πέρυσι χορογράφησε τον Ρώσο Ντίμα Μπιλάν και την Ουκρανή, Ανι Λόρακ) και ο Δημήτρης Κοντόπουλος, τότε μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι. Αρκεί ο Κοντόπουλος να του γράψει το κατάλληλο τραγούδι. Ο γνωστός συνθέτης θα γράψει και τα τρία τραγούδια (όπως είχε γίνει με την Άννα Βίσση και το Νίκο Καρβέλα) και το κοινό θα επιλέξει ένα από αυτά. Πάντως, ο Ρουβάς είπε ότι ο Κοντόπουλος τον ξέρει καλά και θα γράψει το καλύτερο. Και ο Καρβέλας καλά ήξερε την Βίσση, αλλά τελικά τα τραγούδια δεν ήταν καλά!