Ξανά μαζί Θεοδωρίδου - Θεοφάνους!

15.10.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μπορεί με την Πέγκυ Ζήνα ο Γιώργος Θεοφάνους να έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να συνεργαστεί ξανά και να βγάζει... σπυριά στο άκουσμα του ονόματος της, δεν ισχύει το ίδιο με τη Νατάσσα Θεοδωρίδου.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μπορεί με την Πέγκυ Ζήνα ο Γιώργος Θεοφάνους να έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να συνεργαστεί ξανά και να βγάζει... σπυριά στο άκουσμα του ονόματος της, δεν ισχύει το ίδιο με τη Νατάσσα Θεοδωρίδου. Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί πριν έξι χρόνια και το cd τότε της Νατάσσας είχε κάνει τρελές πωλήσεις και τραγούδια, όπως το «Το φεγγάρι», ακούγονται ακόμη και τώρα. Όμως, η συνεργασία τους δεν είχε ευτυχή κατάληξη και οι δυο τους βρέθηκαν λόγω μίας παρεξήγησης από φίλοι... δυο ξένοι μεταξύ τους.

Ωστόσο, τόσο η Θεοδωρίδου όσο και ο Θεοφάνους δεν μίλησαν με άσχημα λόγια ο ένας για τον άλλον και σε δηλώσεις τους, απλά τόνιζαν ότι δεν τα βρήκαν για να συνεχίσουν τη συνεργασία και με άλλο cd. «Ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός» λένε και ήρθε η στιγμή που οι δυο τους κάθισαν στο ίδιο τραπέζι, τα βρήκαν, τα συμφώνησαν και αποφάσισαν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους από εκεί που την άφησαν. Όχι στην παρεξήγηση, αλλά στη δημιουργία νέας δουλειάς.

Το πρώτο κονέ έγινε πριν ένα χρόνο, οπότε κι έσπασε ο πάγος. Έτσι, φέτος ο Θεοφάνους έδωσε τρία νέα τραγούδια στη Νατάσσα, που θα κυκλοφορήσουν με το τριπλό συλλεκτικό cd της και ήδη η αοιδός μπήκε στο στούντιο και τα ηχογράφησε. Όσοι τα άκουσαν έχουν να λένε για νέες μεγάλες επιτυχίες, ενώ ένα από αυτά συγκίνησε τα μάλα τη Νατάσσα. Το κλίμα ανάμεσα τους στο στούντιο ήταν ευχάριστο και φιλικό, ενώ ο Θεοφάνους σε μία από τις οντισιόν του X Factor αποκάλυψε ότι η Θεοδωρίδου όταν ηχογραφούσε το «Φεγγάρι» δεν μπορούσε να το πει σωστά και μετά από έναν καυγά που είχαν οι δυο τους, σηκώθηκε και το είπε καλύτερα από κάθε προσδοκία.