Και η Μάρω ηθοποιός!

15.10.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Μάθε τέχνη κι άστηνε κι άμα πεινάσεις πιάστηνε» . Μόνο που στην περίπτωση της Μάρως Λύτρα και άλλων τραγουδιστών, ηθοποιών, μοντέλων, παρουσιαστών που πειραματίζονται σε διάφορα πράγματα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Μάθε τέχνη κι άστηνε κι άμα πεινάσεις πιάστηνε». Μόνο που στην περίπτωση της Μάρως Λύτρα και άλλων τραγουδιστών, ηθοποιών, μοντέλων, παρουσιαστών που πειραματίζονται σε διάφορα πράγματα (κι έχουν δημιουργήσει έναν αχταρμά) δεν ξέρουμε ποια είναι η πρώτη «τέχνη» που έχουν μάθει και ποια πιάνουν όταν πεινάσουν. Η Μάρω, που λες, είπε να δοκιμάσει την τύχη της και ως ηθοποιός και δεν μπορείς να της πεις κουβέντα.

Τόσοι και τόσοι το έχουν κάνει, αυτή γιατί όχι; Εδώ, ακόμη και ο Κώστας Καραφώτης έκανε γκεστ ως ηθοποιός στη σειρά της τότε αγαπημένης του, Κατερίνας Παπουτσάκη. Η Μάρω σε πηγάδι ούρησε; Όοχι. Έτσι, θα εμφανισθεί στη σειρά του ΑΝΤ1 (που άλλου;) «7 ζωές» και θα υποδύεται μία λαϊκή τραγουδίστρια, που αδελφός της είχε πέσει σε κώμα. Το λαϊκή τραγουδίστρια δεν είναι καθόλου τυχαίο. Όλοι οι αοιδοί στην... υποκριτική τους απόπειρα υποδύονται τους εαυτούς τους. Δεν χρειάζεται να πουν πολλά πράγματα και όταν δεν μιλάνε... τραγουδάνε!

Τα γυρίσματα έχουν κιόλας ξεκινήσει και η Μάρω είναι τα μάλα ενθουσιασμένη. Η ίδια δε δηλώνει ηθοποιός, διότι δεν είναι και δεν της αρέσει ένας ηθοποιός να δηλώνει τραγουδιστής. Πώς φαίνεται ότι τα Μαράκι είναι from Κάναντα. Δεν έχει μάθει ακόμη ότι στην Ελλάδα ότι δηλώσεις είσαι! Πάντως, θέλει κάποια στιγμή να πάρει μέρος σε ένα μιούζικαλ που έχει να κάνει περισσότερο με το τραγούδι. Το βρήκα. Τώρα που ο Καρβέλας δεν μιλάει με την Άννα Βίσση, αν ξαναγράψει μιούζικαλ να πάρει την Μάρω. Μια χαρά αντί - Μάλα θα είναι.