Είναι επίσημο! Ξανά μαζί Άντζελα - Νοράιρ!

15.10.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αυτό που λένε... «άμα ραγίσει το γυαλί, δεν ξανακολλάει» ισχύει για όλους τους υπόλοιπους εκτός από την Άντζελα Δημητρίου. Η αοιδός έχει αποδείξει πως δεν έχει τέτοια άγχη και άμα λάχει τρώει
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αυτό που λένε... «άμα ραγίσει το γυαλί, δεν ξανακολλάει» ισχύει για όλους τους υπόλοιπους εκτός από την Άντζελα Δημητρίου. Η αοιδός έχει αποδείξει πως δεν έχει τέτοια άγχη και άμα λάχει τρώει κι ένα ξαναζεσταμένο φαγητό. Μία ο Γιώργος Τρούπης, που τον παντρεύτηκε δύο φορές με διαφορά 20 χρόνων, μία ο Στιβ Κακέτσης που είχαν μία θυελλώδη on/off σχέση και τώρα ο Νοράιρ Σαπουντζιάν.

Αυτό που όλοι είχαμε καταλάβει εδώ και ποοοολυ καιρό, ότι δηλαδή οι δυο τους είναι ξανά ζευγάρι, η Άντζελα μας το επιβεβαίωσε πριν λίγες μέρες. «Κάλλιο αργά παρά ποτέ» θα μου πεις και δεν έχεις άδικο. Οπότε το γεγονός ότι τους είδαμε να πηγαίνουν μαζί σε κοσμική εκδήλωση, δεν μας σόκαρε καθόλου. Μα καθόλου, όμως. Ούτε όταν τους είδαμε πρώτο τραπέζι πίστα στα μπουζούκια αγκαλιασμένους κι ευτυχισμένους και την Άντζελα να έχει κολλήσει σαν βεντούζα πάνω στο Νοράιρ.

Εντάξει, μπορεί να πάθαμε ένα... Déjà vu αλλά με την «Λαίδη» το παθαίνουμε συνέχεια αυτό. Συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια. Προσπαθώ να εξηγήσω λίγο την επανάληψη του κονέ, αλλά αδυνατώ. Πώς γίνεται από τα δικαστήρια και την άγρια διαμάχη που είχαν να είναι τώρα ξανά μαζί, δεν μπορώ να το καταλάβω. Η Δημητρίου δεν κατηγορούσε τον Σαπουντζιάν ότι της «έφαγε» χρήματα και την εξαπάτησε; Τι να πω. Της γυναίκας η καρδιά είναι μία άβυσσος, το ομολογώ. Της Άντζελας γιατί να αποτελεί εξαίρεση; Τον Κακέτση δεν έχω δει ακόμη να σχολιάζει κι αρχίζω να ανησυχώ.