Η Ρουμπέση παραδέχεται τον χωρισμό!

16.10.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ένα δημοσίευμα που ανέφερε ότι η Δήμητρα Ρουμπέση ζει στο ίδιο σπίτι με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, αλλά σε χωριστές κρεβατοκάμαρες, ήταν αρκετό για την Δήμητρα να λύσει τη σιωπή της και να εξηγήσει
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ένα δημοσίευμα που ανέφερε ότι η Δήμητρα Ρουμπέση ζει στο ίδιο σπίτι με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, αλλά σε χωριστές κρεβατοκάμαρες, ήταν αρκετό για την Δήμητρα να λύσει τη σιωπή της και να εξηγήσει τι πραγματικά συμβαίνει στο γάμο της. Και να παραδεχτεί επιτέλους τον χωρισμό τους. Να το ήξερα έτσι και θα έγραφα εγώ πιο νωρίς τους... δράκους! Θα γλίτωνα και όλο αυτό άγχος: είναι δεν είναι μαζί. Χώρισαν, δεν χώρισαν.

Η Ρουμπέση, που λες, από το Super Star - όπου κατέχει σημαντική θέση στο πάνελ της εκπομπής - αποκάλυψε πως με τον Μικρούτσικο δεν μένουν μαζί τον τελευταίο ενάμιση μήνα, ενώ τον ίδιο έχει να τον δει από κοντά από τις αρχές Αυγούστου. Αν και ο Ανδρέας εδώ και λίγες μέρες βρίσκεται στην Αθήνα, δεν έχουν συναντηθεί, αλλά όπως καταλαβαίνω αυτό δεν θα αργήσει να έρθει, διότι θα πρέπει να συζητήσουν τα διαδικαστικά του διαζυγίου.

Η Δήμητρα μένει με τη μητέρα της στο πατρικό σπίτι της και όχι στη βίλα της Κηφισιάς που μένει ο Ανδρέας. Το ζευγάρι έχει κόψει κάθε επικοινωνία, ακόμη και τηλεφωνική, οπότε φαντάζομαι ότι εκείνη μαθαίνει τα νέα του από την τηλεόραση. Ας είναι καλά οι αντίπαλοι, δηλαδή τα παιδιά του Κους Κους, με τα αποκλειστικά τους από την άφιξη του Μικρούτσικου από την Μήλο, όπου - παρεμπιπτόντως - τον συνόδευε μία αγνώστων στοιχείων καστανή ύπαρξη. Μπορεί να είναι και ανιψιά του η κοπέλα, μη βγάλω δικά μου αυθαίρετα συμπεράσματα. Όσο για την Ρουμπέση; Έχει ρίξει το βάρος στα επαγγελματικά της.