Ο "γλυκούλης Λάκης" κόβει τη φόρα του Λάκη!

16.10.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Μάχη Λάκηδων» ήταν η περασμένη Τρίτη, όπου οι δύο δημοφιλείς «Λάκηδες» της ελληνικής τηλεόρασης βρέθηκαν για πρώτη φορά απέναντι σε μία μάχη που είχε μεγάλο ενδιαφέρον
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Μάχη Λάκηδων» ήταν η περασμένη Τρίτη, όπου οι δύο δημοφιλείς «Λάκηδες» της ελληνικής τηλεόρασης βρέθηκαν για πρώτη φορά απέναντι, σε μία μάχη που είχε μεγάλο ενδιαφέρον και αγωνία. Θα κατάφερνε ο «Λάκης ο γλυκούλης» να τα βάλει με τον «Λάκη τον πονηρούλη» και να μην έχει την τύχη, που είχαν όσοι βρέθηκαν στο παρελθόν απέναντι στον Λαζόπουλο; Τελικά, ναι τον «γλυκούλη» δεν τον σκιάζει Λαζόπουλος κανένας και η εν λόγω σειρά αποδεικνύει ότι φέτος θα πρωταγωνιστήσει στον πίνακα της τηλεθέασης.

Αντίθετα, τον «Λάκη τον πονηρούλη» τον σκιάζει ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος τη μία ώρα που προβαλλόταν η σειρά, όχι μόνο έκοψε νούμερα από το «Αλ Τσαντίρι», αλλά βρέθηκε σε απόσταση αναπνοής, από την εκπομπή που τα προηγούμενα δύο χρόνια «τρέλαινε» τα μηχανάκια της AGB. Συγκεκριμένα στη ζώνη 9μμ - 10μμ το «ΑΛ Τσαντίρι» έκανε 45,7% τηλεθέαση, ενώ ο «Λάκης ο γλυκούλης» 32,5%. Επιτυχία μεγάλη αν θυμηθεί κανείς τα μονοψήφια νούμερα που έκαναν οι αντίπαλοι στη ζώνη αυτή τα προηγούμενα χρόνια.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι πολλοί πιστεύουν πώς τον Λαζόπουλο φέτος τον «σώζει» ότι η εκπομπή του θα βγαίνει κάθε δεκαπέντε μέρες, διότι διαφορετικά τα πράγματα θα ήταν πολύ δυσκολότερα απ’ ότι θα περίμενε. Εξάλλου, μετά από δύο συνεχή χρόνια μία εκπομπή - ακόμη κι αν αυτή είναι το «Τσαντίρι» - αρχίζει να κουράζει το τηλεοπτικό κοινό κι όταν έρχεται ένα καινούργιο προϊόν, όπως ο «Λάκης ο γλυκούλης» με τις καλύτερες προδιαγραφές που ξεχωρίζει από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, γιατί να μη στραφεί το κοινό σε αυτό; Μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι είμαστε στην Ελλάδα και χαρακτήρες, όπως η «Μαρία ή άσχημη» ή ο αφελής «Λάκης ο γλυκούλης» έχουν πάντα πέραση!