Ενθουσιασμός για Βανδή στην Αυστραλία!

16.10.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Έπιασε δουλειά η Δέσποινα Βανδή μετά την ανάρρωση της από το ατύχημα που είχε τον περασμένο Αύγουστο. Η αοιδός είναι πια καλά, έχει ξεπεράσει και το σοκ που υπέστη κι έπεσε με τα μούτρα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Έπιασε δουλειά η Δέσποινα Βανδή μετά την ανάρρωση της από το ατύχημα που είχε τον περασμένο Αύγουστο. Η αοιδός είναι πια καλά, έχει ξεπεράσει και το σοκ που υπέστη κι έπεσε με τα μούτρα στη δουλειά, που λόγω του ατυχήματος έμεινε πίσω. Σε αυτή περιλαμβάνονται και οι συναυλίες που είχε προγραμματίσει για τον Σεπτέμβριο στην Αυστραλία, αλλά αναγκάστηκε να τις αναβάλλει για λίγο.

Έτσι, με το που ανάρρωσε πήρε το πρώτο αεροπλάνο κι έκανε το μακρινό ταξίδι, όπου χιλιάδες ομογενείς την υποδέχτηκαν με ανοιχτές αγκάλες. Βλέπεις, η τελευταία φορά που πήγε η Βανδή στην Αυστραλία ήταν στο ξεκίνημα της και τότε συνόδευε τον Βασίλη Καρρά. Έκτοτε κι ενώ η καριέρα της εκτοξεύθηκε στα ύψη κι έκανε πολλά τουρνέ στο εξωτερικό, δεν κατάφερε να πάει μέχρι εκεί. Γι’ αυτό και οι ομογενείς την υποδέχτηκαν με τόσο ενθουσιασμό.

Η αοιδός βρέθηκε στην Αυστραλία την περασμένη εβδομάδα και πραγματοποίησε τρεις συναυλίες στις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας (Σίδνεϊ, Μελβούρνη, Αδελαϊδα), όπου ζουν πολλοί Έλληνες. Και οι τρεις συναυλίες ήταν sold out, γεγονός που συγκίνησε τα μάλα την αοιδό, η οποία δεν περίμενε τέτοια υποδοχή. Ωστόσο, το πρόγραμμα εκεί ήταν εξαντλητικό και οι συναυλίες διαδέχονταν η μία την άλλη χωρίς ρεπό, επειδή η Δέσποινα ήθελε να γυρίσει γρήγορα στην Ελλάδα, αφού είχε αφήσει τα παιδιά της, Μελίνα και Γιώργο. Γιατί πάνω απ’ όλα είναι μάνα.