Η Βατίδου θέλει να παντρευτεί!

16.10.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ένας χρόνος ακριβώς έχει περάσει από τον επεισοδιακό χωρισμό της Εύης Βατίδου με τον Αλέξη Κούγια κι ενώ ο πόλεμος των «Ελλήνων Ρόουζ» έχει... ξεθυμάνει, η πρώην σύζυγος δικηγόρου
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ένας χρόνος ακριβώς έχει περάσει από τον επεισοδιακό χωρισμό της Εύης Βατίδου με τον Αλέξη Κούγια κι ενώ ο πόλεμος των «Ελλήνων Ρόουζ» έχει... ξεθυμάνει, η πρώην σύζυγος δικηγόρου δηλώνει: «Θέλω να παντρευτώ ξανά». Ουπς say it again! Το ακούσανε όλοι αυτό; Ή να το πάει άλλη μία; Ναι, η Εύη θέλει να κάνει και δεύτερο γάμο κι απορώ με αυτό το κορίτσι. Τόσα πέρασε από τον προηγούμενο - απ’ ότι έλεγε κλαίγοντας η ίδια - κι επιμένει ακόμη στις παντρειές; Και τόσο σύντομα μάλιστα; Αλλά να μου πεις, οι αρχαίοι έλεγαν για του σοφού ανδρός το δις εξαμαρτείν, όχι της γυναικός και δη της Βατίδου.

Πάντως, η Εύη, λόγω της κακής εμπειρίας με τον πρώην, έχει αλλάξει τα στάνταρ της κι έχει πια άλλες απαιτήσεις από τον άνδρα που θα παντρευτεί. «Ο άνδρας που θα παντρευτώ, θα έχει φίνους τρόπους, θα κάνει πάντα συντροφιά με πλούσιους ανθρώπους. Ευρώπες και Αμερικές μαζί του θα γυρίζω θα ντύνομαι σαν μανεκέν, θα πίνω, θα καπνίζω». Αμε πως. Και όχι μόνο αυτό. Τον θέλει νέο, όμορφο και κυρίως να αγαπάει τα παιδιά της. Και τολμηρό θα συμπλήρωνα εγώ και καταλαβαίνεις γιατί. Εκτός κι αν η Βατίδου τα φτιάξει με... μάγο κι εξαφανίζεται κάθε φορά που έρχεται ο Αλέξης.

Αλήθεια, ο Ντέιβιντ Κόπερφιλντ είναι ελεύθερος; Πάντως, αυτή την περίοδο η Εύη είναι μόνη. Τι περίεργο. Για να σκεφτώ, υπάρχει κανείς τολμηρός εργένης στην πιάτσα της showbiz; Ή θα περιμένει πολύ καιρό η Εύη μέχρι να βάλει δεύτερο στεφάνι; Στην εκπομπή του Θέμου, που ήταν καλεσμένη έκανε κι ένα άτυπο... ορό της αλήθειας απαντώντας σωστά ότι ποτέ δεν απάτησε τον πρώην σύζυγο της. Παραδέχτηκε, όμως, ότι όλη αυτή η προβολή με το διαζύγιο της μόνο κακό έκανε και όχι καλό.

Σε προσωπικό επίπεδο, που δύσκολα θα καθίσει άνδρας στο πλευρό αυτής και απέναντι στον Κούγια. Γιατί επαγγελματικά μια χαρά καλό της έκανε. Θέση σε πάνελ εξασφάλισε. Άσε, που μεγάλωσαν οι βλέψεις της και θέλει να κάνει μόνη της εκπομπή. Από πρωινό μέχρι κοινωνική. Σε όλα είναι ικανή. Ε στις πολιτικές δεν τα καταφέρνει, αλλά θα αποκτήσει εμπειρία και θα «φάει» ακόμη και τον Χατζηνικολάου!