Ελένη Μενεγάκη: "Από που πάνε για Νομική";

16.10.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Σκληρή» είναι η μάχη ανάμεσα στην Ελένη Μενεγάκη και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, όπου οι δυο τους πάνε εναλλάξ την πρωτιά. Τη μία μέρα είναι ο «Όμορφος κόσμος», την άλλη ο «Καφές».
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Σκληρή» είναι η μάχη ανάμεσα στην Ελένη Μενεγάκη και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, όπου οι δυο τους πάνε εναλλάξ την πρωτιά. Τη μία μέρα είναι ο «Όμορφος κόσμος», την άλλη ο «Καφές». Υπάρχει κι εβδομάδα που ο Γρηγόρης είναι σερί πρώτος, αλλά έρχεται την επόμενη η Ελένη και... στρογγυλοκάθεται αυτή στην κορυφή. Κι όπως δείχνει, έτσι θα πάει το πράγμα όλο τον χειμώνα.

Ξεκάθαρος νικητής σε αυτή τη ζώνη δεν υπάρχει. Ούτε μεγάλες διαφορές υπάρχουν ανάμεσα τους. Ο κόσμος είναι μοιρασμένος μεταξύ τηλεφώνων Γρηγόρη και απορίες Ελένης. Πάντως, η Μενεγάκη θα πρέπει να σκεφτεί σοβαρά την περίπτωση να εκδώσει ένα βιβλίο με τα best of των αποριών της. Τέτοιες απορίες πρέπει κάπου να καταγραφούν. Είναι για να μείνουν στην ιστορία. Ειδικά, το τελευταίο χτύπημα» της Ελένης ήταν χειρότερο και από... τρομοκρατικό!

Της έστειλε ένας νεαρός mail και μεταξύ άλλων έγραφε: «Συνέχισε έτσι. Σε αγαπάει όλη η Νομική Θεσσαλονίκης». Η Μενεγάκη στα χαμένα ρωτάει τον συνεργάτη της τι κατάλαβε αυτός με το «Νομική Θεσσαλονίκης» κι εκείνος πολύ φυσιολογικά της απαντάει ότι την αγαπάνε οι σπουδαστές στη Νομική της Θεσσαλονίκης. Παύση στο στούντιο και ξαφνικά ακούγεται ένα «αααα» από την απορημένη Ελένη. «Αυτό εννοεί. Κι εγώ νόμιζα ότι η Νομική είναι περιοχή, όπως η Σταυρούπολη κι έλεγα που είναι αυτό στη Θεσσαλονίκη». Τα λόγια είναι περιττααααααα.