"Σφραγίζουν" την ανακωχή με συνεργασία!

17.10.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Η περίπτωση της Άντζελας Δημητρίου με έχει μπερδέψει τα μάλα και όσο κι αν προσπαθώ να την εξηγήσω, δεν τα καταφέρνω. Η επανασύνδεση της με το Νοράιρ Σαπουντζιάν είναι γεγονός και η περιβόητη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η περίπτωση της Άντζελας Δημητρίου με έχει μπερδέψει τα μάλα και όσο κι αν προσπαθώ να την εξηγήσω, δεν τα καταφέρνω. Η επανασύνδεση της με το Νοράιρ Σαπουντζιάν είναι γεγονός και η περιβόητη φράση «όταν ραγίσει το γυαλί, δεν ξανακολλάει» πάει... άπατη. Αυτό, όμως, φαίνεται πως δεν αφορά μόνο τα προσωπικά της, αλλά και τα επαγγελματικά της.

Ποιος θα ξεχάσει τον πόλεμο που είχε ξεσπάσει ανάμεσα στην «Λαίδη» και το δίδυμο Ματθαίος Γιαννούλης - Γιάννης Βαζαίος, όταν οι τρεις τους συνεργάστηκαν κάποτε στο ίδιο μαγαζί; Της «τρελής το πανηγύρι» είχε γίνει τότε και το ξεκατίνιασμα τους δεν είχε προηγούμενο. Ούτε στις «Κυρίες της αυλής» τέτοιος πανικός κι αν στην εν λόγω σειρά οι εμπλεκόμενες πλευρές επιστράτευαν σκούπες, σφουγγαρίστρες, κουβάδες και τον Σωτήρη Μουστάκα σε ρόλο διαιτητή, εδώ είχαμε μόνο τηλεοπτικές κάμερες σε ρόλο παρατηρητή. Κι εμάς τους τηλεθεατές να τους βλέπουμε και να γελάμε.

Το τι είχε σούρει τότε η Άντζελα στο δίδυμο, δε λέγεται. Αλλά και αυτοί, όμως, δεν έλεγαν λιγότερα. Τι ότι ο κόσμος πηγαίνει να ακούσει αυτούς, τι ότι η «Λαίδη» είχε ψωνιστεί. Κι άλλα πολλά που δεν τα θυμάμαι. Ε όλα αυτά αποτελούν παρελθόν κι επειδή οι καιροί που διανύουμε είναι χαλεποί Δημητρίου, Γιαννούλης και Βαζαίος είπαν να συνεργαστούν ξανά. Αφού βρέθηκε και ο... τολμηρός επιχειρηματίας, γιατί όχι; Συγκεκριμένα θα εμφανισθούν στο «Maya Maya», αλλά επειδή εγώ πιστεύω στα «ραγισμένα γυαλιά» κράτα και μία πισινή για το τι έχουμε να ζήσουμε τον χειμώνα. Πολύ déjà vu ρε συ.