Τώρα αυτός είναι... ναύτης;

19.09.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τώρα ο Κώστας Μαρτάκης είναι φαντάρος (ναύτης συγκεκριμένα) και υπηρετεί τη θητεία του, όπως όλα τα αγόρια του κόσμου; Τρεις εβδομάδες έχει μπει μέσα και τον έχουμε ακούσει
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τώρα ο Κώστας Μαρτάκης είναι φαντάρος (ναύτης συγκεκριμένα) και υπηρετεί τη θητεία του, όπως όλα τα αγόρια του κόσμου; Τρεις εβδομάδες έχει μπει μέσα και τον έχουμε ακούσει και δει περισσότερο απ’ ότι ήταν... ελεύθερος. Αυτή τη φορά, ο Κώστας δίνει συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό και μας αποκαλύπτει πόσο όμορφα και super τα περνάει στο ναυτικό.

Και από τις δηλώσεις του ότι τα βράδια μαζεύονται τα ναυτάκια και ο Μαρτάκης τους τραγουδά, ένα έχω να πω... τύφλα να’ χει η Αλίκη στο ναυτικό! Αμ πως. Ο αοιδός είναι τα μάλα ενθουσιασμένος με τη θητεία του και δηλώνει περήφανος που υπηρετεί. Μήπως αυτή είναι σπόντα για τον Sakis Ρουβά, που η θητεία του τότε είχε γίνει ολόκληρο σήριαλ; Μάλιστα, ο Μαρτάκης μας περιγράφει πόσο πολιτισμένο περιβάλλον είναι το ναυτικό και πόσο καλά τους συμπεριφέρνονται. Ούτε διαφήμιση των Ενόπλων Δυνάμεων να παρουσίαζε.

Και γιατί να μη μιλάει με τα καλύτερα λόγια παρακαλώ και να μην είναι ευτυχισμένος; Βλέπεις, αυτός υπηρετεί κι έξω η τύχη του (λέγε με Ηλίας Ψινάκης) δουλεύει. Του έκλεισε να εμφανισθεί πριν την Τζένιφερ Λόπεζ στη συναυλία της στην Αθήνα, στις 20 Σεπτεμβρίου, ενώ στις άδειες του όλο και κάποια «εξτραδάκια» θα κάνει. Για να μην ξεχάσει και την τέχνη το παιδί.