Η Ελεονώρα σχεδιάζει τον γάμο της!

19.09.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τι κάνει η Ελεονώρα Μελέτη όταν δεν κλαίει και οδύρεται για τον ΑΝΤ1 και τον τρόπο που της φέρθηκαν εκεί στον «Πρωινό καφέ»; Ονειρεύεται και σχεδιάζει τον γάμο της, όπως όλα τα κορίτσια του κόσμου.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τι κάνει η Ελεονώρα Μελέτη όταν δεν κλαίει και οδύρεται για τον ΑΝΤ1 και τον τρόπο που της φέρθηκαν εκεί στον «Πρωινό καφέ»; Ονειρεύεται και σχεδιάζει τον γάμο της, όπως όλα τα κορίτσια του κόσμου. Ειδικά, τώρα που η σχέση της με τον Γιάννη πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, έχει ένα λόγο παραπάνω να φαντάζεται τον εαυτό της νυφούλα στο πλευρό του αγαπημένου της.

Μόνο που η Ελεονώρα ως μοντέρνο κορίτσι που είναι, ονειρεύεται κι έναν μοντέρνο γάμο. Τα σχέδια της και πως φαντάζεται τη σημαντική αυτή μέρα της ζωής της, τα αποκάλυψε στον Πέτρο Κωστόπουλο, όπου ήταν καλεσμένη στη ραδιοφωνική του εκπομπή. Και πώς θέλει να είναι ο γάμος της; Σε πολύ στενό κύκλο, παρουσία στενών συγγενών και κολλητών φίλων. Η ίδια δεν θέλει νυφικό - τούρτα ούτε πολλά πολλά μπιχλιμπίδια. Μία λιτή και σεμνή τελετή.

Για τηλεοπτικές κάμερες δεν έκανε λόγο, αλλά δε νομίζω πως η κάμερα του Star θα μείνει στην απέξω. Μετά το γάμο θα ακολουθήσει δεξίωση και καλεσμένοι θα είναι συγγενείς φίλοι και γνωστοί, όπου θα φάνε, θα πιούνε και νωρίς το πρωί θα κοιμηθούνε. Τώρα, πότε θα γίνει πραγματικότητα το όνειρο της, δεν το ξέρει. Ωστόσο, ο Γιάννης συμφωνεί μαζί της σε όλα, ενώ το ζευγάρι ετοιμάζεται να μείνει μαζί. Είναι κι αυτό ένα πρώτο και μεγάλο βήμα.