Η Ελένη Μενεγάκη μιλάει για την Ζαρίφη!

19.09.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πως και πως περιμέναμε την Ελένη Μενεγάκη να παίρνει θέση στην ιστορία με την Κατερίνα Ζαρίφη και το γεγονός ότι η πρώην συνεργάτιδα της και πάνω απ’ όλα φίλη, βρίσκεται φέτος απέναντί της.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πως και πως περιμέναμε την Ελένη Μενεγάκη να παίρνει θέση στην ιστορία με την Κατερίνα Ζαρίφη και το γεγονός ότι η πρώην συνεργάτιδα της και πάνω απ’ όλα φίλη, βρίσκεται φέτος απέναντί της. Βλέπεις, τόσο καιρό ακούγαμε την εκδοχή της Κατερίνας, η οποία σε όλες μα όλες τις συνεντεύξεις της δήλωνε ότι δεν «πρόδωσε» την Ελένη και πως η πρόταση για τον «Πρωινό καφέ» προέκυψε ξαφνικά.

Η Ελένη δεν είναι από τους ανθρώπους που θα πει πολλά. Δυο κουβέντες της είναι αρκετές για να πιάσουμε εμείς οι υπόλοιποι το υπονοούμενο. Έτσι, έγινε και τώρα όπου στη συνέντευξη της στο «TV Ζάπινγκ» άφησε να εννοηθεί το παράπονο και η πικρία που έχει για την Ζαρίφη. Όπως δήλωσε, η ίδια δεν κλείνει το δρόμο σε κανέναν από τους συνεργάτες της και όποιος την ενημερώνει για τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια, εκείνη τους εύχεται από καρδίας «καλή επιτυχία». Το αυτό θα έκανε και με την Κατερίνα, μόνο που εκείνη δεν την ενημέρωσε για τίποτε.

Όταν τελείωσε ο «Καφές» τον Ιούνιο, η Ζαρίφη ενημέρωσε την Ελένη πως θέλει επαγγελματικά να ψαχτεί ως ηθοποιός. Η Μενεγάκη της πρότεινε να μείνει στην εκπομπή μέχρι να της έρθει η πρόταση, αλλά εκείνη αρνήθηκε επειδή ήθελε να μείνει εκτός για λίγο καιρό. Έτσι, αποχαιρέτησε η μία την άλλη κι από εδώ πάνε οι άλλοι. Μόνο που η Ζαρίφη πήγε στον ΑΝΤ1 και δη στην παρουσίαση του «Πρωινού Καφέ» για το οποίο έμαθε η Μενεγάκη το καλοκαίρι κι ενώ βρισκόταν διακοπές.

Η Ελένη δεν θέλει να αποκαλύψει πως ένιωσε όταν έμαθε τα νέα. Από τη συνέντευξη, όμως, αφήνει να εννοηθεί το παράπονό της, αφού η πρώην συνεργάτιδά της δεν μπήκε καν στον κόπο να την πάρει ένα τηλέφωνο. Αυτό πάλι; Τσακωμένοι με τα τηλέφωνα είναι οι διάσημοι και δεν παίρνει ο ένας τον άλλον; Και ο Μουτσινάς με τον Αρναούτογλου έχουν το ίδιο θέμα. Πάντως, Μενεγάκη και Ζαρίφη δεν έχουν μιλήσει καθόλου από τον Ιούνιο.