Σέξι ζωντοχήρα η Σαμπρίνα!

18.09.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τι «οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουνε ποτέ» και πράσινα άλογα μας έλεγε κάποτε η Άντζελα Δημητρίου; Οι χωρισμένοι και δη οι χωρισμένες και γιορτάζουνε και τραγουδάνε και γίνονται πιο σέξι από ποτέ
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τι «οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουνε ποτέ» και πράσινα άλογα μας έλεγε κάποτε η Άντζελα Δημητρίου; Οι χωρισμένοι και δη οι χωρισμένες και γιορτάζουνε και τραγουδάνε και γίνονται πιο σέξι από ποτέ. Αμέ. Πάρε παράδειγμα την Σαμπρίνα, η οποία μετά τον χωρισμό της με τον Παναγιώτη Λιαδέλη έχει γίνει μία... σέξι εύθυμη ζωντοχήρα.

Την είδα στις αφίσες για τις εμφανίσεις της τον χειμώνα σε νυχτερινή πίστα και στούκαρα με τον κάδο απορριμμάτων μέχρι να καταλάβω ότι το αισθησιακό θηλυκό με τα μαύρα και το διχτυωτό καλσόν ήταν η Σαμπρίνα. Δε λέω, ανέκαθεν η αοιδός ήτο σέξι, αλλά τώρα νομίζω ότι είναι περισσότερο από ποτέ. Τα έχει πετάξει σχεδόν όλα έξω, έχει πάρει και το ανάλογο ύφος, να την βλέπει στους δρόμους της Αθήνας ο Λιαδέλης και να σκάει που άφησε να του φύγει τέτοια γυναίκα.

Καλά, για τους δύσμοιρους οδηγούς δεν το συζητώ. Μία η Σαμπρίνα, μία η Τζούλια Αλεξανδράτου, χρυσές δουλειές θα κάνουν τα συνεργεία. Γενικά, η αοιδός είναι ανανεωμένη, έχει αφήσει πίσω της τον χωρισμό με τον Λιαδέλη και το διαζύγιο τους, που για αρκετό καιρό μας απασχόλησε με τις διαφορές τους και πάει για άλλα. Επαγγελματικά αφού για τα προσωπικά της δεν έχουμε μάθει κάτι. Μόνο ότι έχει αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στο γιο της, Βαγγέλη. Ω... mamma mia Σαμπρίνα!