Η Τζούλια προκαλεί... εμφράγματα!

18.09.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Άσε με και πάω να σκάσω. Βιάστηκα να αγοράσω εισιτήριο της Μαντόνα κι έδωσα 110 ευρώ για να τη βγάλω στο όρθιο, ξεροσφύρι, ενώ ζήτημα είναι αν θα τη δω καλά κι από κοντά. Λίγο να περίμενα και με τα ίδια λεφτά θα είχα πρώτο τραπέζι πίστα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Άσε με και πάω να σκάσω. Βιάστηκα να αγοράσω εισιτήριο της Μαντόνα κι έδωσα 110 ευρώ για να τη βγάλω στο όρθιο, ξεροσφύρι, ενώ ζήτημα είναι αν θα τη δω καλά κι από κοντά. Λίγο να περίμενα και με τα ίδια λεφτά θα είχα πρώτο τραπέζι πίστα, με το ξηροκάρπι μου και το λουλουδικό να βλέπω σε απόσταση αναπνοής την Τζούλια Αλεξανδράτου να κάνει show αλά... Μαντόνα. Δε σου λέω και καλύτερο, διότι μπορεί και να πέσει φωτιά να με κάψει.

Η Τζούλια, που λες, ξεκίνησε την Τετάρτη τις εμφανίσεις της στο «Καραμέλα» κι ένα έχω να σου πω... εκτελεί την «Βασίλισσα της Ποπ»! Τώρα αυτό, όπως θέλεις το παίρνεις. Το show της Αλεξανδράτου έχει επιρροές μόνο από Μαντόνα, ξεκινάει το πρόγραμμα της με τραγούδι αυτής, ενώ παρουσιάζει κι ένα χορευτικό τύπου... Μαντόνα. Λέμε τώρα. Η αλήθεια είναι πως κανείς δε μένει στο τραγουδιστικό κομμάτι, διότι δεν υπάρχει τέτοιο, αλλά στο οπτικό.

Και από... οπτικής άποψης η Τζούλια είναι.... φάτε μάτια ψάρια! Βγαίνει με μαύρο δερμάτινο κορσέ και μαύρο εσώρουχο και τα μπουκάλια νερό φεύγουν για την πλάκα. Γιατί, τι να σου κάνει ο δύσμοιρος ο θαμώνας από κάτω όταν βλέπει την Τζούλια να κάνει τα σκέρτσα της επί πίστας, να ανοίγει τα πόδια της και να παίρνει αισθησιακές πόζες; Αλλά χαλάλι ο ιδρώτας, η δύσπνοια και τα ευρώπουλα. Τέτοιο θέαμα δεν θα δούμε ούτε εμείς στο ΟΑΚΑ που πληρώσαμε για την original Μαντόνα!