Η Ναταλία κέρδισε την Αλιμπέρτη!

22.09.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Η νέα είναι ωραία, αλλά η παλιά είναι αλλιώς» μόνο που στην περίπτωση της Ναταλίας Γερμανού και της Σοφίας Αλιμπέρτη στο πρώτο Σαββατοκύριακο που βρέθηκαν αντίπαλες, ισχύει «η νέα που είναι ωραία».
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Η νέα είναι ωραία, αλλά η παλιά είναι αλλιώς» μόνο που στην περίπτωση της Ναταλίας Γερμανού και της Σοφίας Αλιμπέρτη στο πρώτο Σαββατοκύριακο που βρέθηκαν αντίπαλες, ισχύει «η νέα που είναι ωραία». Για το αν η «παλιά είναι αλλιώς» θα πρέπει να περιμένουμε. Βλέπεις, η Ναταλία και στις δύο πρώτες εκπομπές πέρασε σε τηλεθέαση την Σοφία και λογικό είναι το Ναταλάκι να είναι... «Μες στην τρελή χαρά».

Ή μήπως όχι; Επειδή κατά καιρούς έχει δηλώσει ότι δεν είναι κολλημένη με τα νούμερα. Όπως και να έχει η δική της εκπομπή είναι αυτή που κέρδισε τις εντυπώσεις από την πρώτη κιόλας μέρα, ενώ φάνηκε ότι η Γερμανού ήταν περισσότερο έτοιμη από την Αλιμπέρτη. Η Ναταλία δεν είχε άγχος κανένα, ήταν άνετη, γελαστή, έκανε πλάκες με τους συνεργάτες της και περισσότερο με τον πρώην της, Θάνο Καλλίρη. Γενικά, επιβεβαίωσαν πανηγυρικά τον τίτλο της εκπομπής... «Μες στην τρελή χαρά».

Η Σοφία Αλιμπέρτη, πάλι, αν και χρόνια στη ζώνη αυτή είχε άγχος που δεν δικαιολογείτο, η θεματολογία της εκπομπής ήταν λίγο μπέρδεμα και το... "Καλομελέτα κι έρχεται» μάλλον πάει στο... «καλομελέτα κι έρχεται η Γερμανού». Παρά η... Αλιμπέρτη. Αλλά και πάλι τα νούμερα της έναρξης δε λένε και πολλά. Και πέρυσι η Σοφία ξεκίνησε κάπως μουδιασμένα, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο απέναντι να κερδίζει στην τηλεθεάση. Γρήγορα, όμως, η Σοφία βρήκε το ρυθμό της και τη συνέχεια τη θυμόμαστε όλοι.