Το Σάββατο αγγαρεία, την Κυριακή... μπίζνα!

22.09.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Το ταξίδι της Τζένιφερ Λόπεζ στην Ελλάδα το περασμένο Σαββατοκύριακο ήταν... «ταξίδι με το στανιό» και δεν ήθελε πολύ για να το καταλάβεις. Ειδικά, για τη συναυλία
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το ταξίδι της Τζένιφερ Λόπεζ στην Ελλάδα το περασμένο Σαββατοκύριακο ήταν... «ταξίδι με το στανιό» και δεν ήθελε πολύ για να το καταλάβεις. Ειδικά, για τη συναυλία - η λέξη συναυλία είναι σχετική - οι διοργανωτές θα πρέπει να είπαν στην Τζένιφερ... «θα έρθεις και θα πεις ένα τραγούδι». Εξ’ ου και τα 45 λεπτά που εμφανίσθηκε. Αν και άλλοι, λένε ότι ήταν 30 κι άλλοι 50. Το σίγουρο είναι ότι μία ώρα πάνω στη σκηνή του κλειστού του ΟΑΚΑ δεν έκλεισε κι ας λέει ο μάνατζερ της ότι η JLo εμφανίσθηκε για μία ώρα.

Πού το είδε αυτό; Μάλλον, θα ήταν μαζί με την Έλλη Κοκκίνου, σε άλλη συναυλία, σε άλλη πόλη, μη σου πω και σε άλλο πλανήτη, αφού και οι δύο ήταν ενθουσιασμένοι με το θέαμα. Αλλά να μου πεις, ο ένας είναι μάνατζερ της κα η άλλη είναι η... Ελληνίδα Λόπεζ! Λογικό είναι. Η Τζένιφερ που λες απογοήτευσε τους πάντες στην και καλά συναυλία της, καθώς φαινόταν ότι έκανε αγγαρεία. Τα 60 ευρώ για το εισιτήριο κλαίνε όσοι πήγαν. Συν τη βροχή που έφαγαν. Και βρεγμένοι και ξενερωμένοι. Αυτό είναι χειρότερο και από το... και κερατάς και δαρμένος!

Αυτά το Σάββατο, διότι την Κυριακή η Τζένιφερ τα πέρασε καλύτερα στην Αθήνα. Όχι, δεν έκανε βόλτες, ούτε γνώρισε την dolce vita της πόλης. Το έριξε στη δουλειά, που ήταν και ο λόγος της επίσκεψής της. Έκανε φωτογράφηση στην Ακρόπολη, δήλωσε ενθουσιασμένη και μετά πήγε στη Γλυφάδα - όχι για καφέ - αλλά για τα εγκαίνια του νέου καταστήματος της. Εκεί, έγινε ο τρελός πανικός αφού εκατοντάδες φαν της έκλεισαν τους γύρω δρόμους μπας και δουν από κοντά το είδωλο. Μη φανταστείς, ότι εκείνη έκανε τρελή χαρά που τους είδε και κάθισε να υπογράψει αυτόγραφα. Αν υπέγραψε κάνα δύο, ζήτημα είναι. Με αυτά και με άλλα, η Λόπεζ έφυγε από τη χώρα μας και η επίσκεψη της - από το 2006 την περιμέναμε - θα μείνει στην ιστορία ως η... επίσκεψη της καλύτερης αρπαχτής. Κι αυτά που λένε ότι έφερε το Χόλιγουντ στην Ελλάδα, εγώ τα ακούω βερεσέ.