Κρίση στη σχέση τους;

05.09.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Κατά καιρούς διάφορα δημοσιεύματα θέλουν την Μαρία Σολωμού και τον Μάριο Αθανασίου να είναι είτε στα χωρίσματα είτε να έχουν χωρίσει κιόλας. Οι ίδιοι φρόντιζαν να τα διαψεύδουν με κάποια δημόσια εμφάνιση
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Κατά καιρούς διάφορα δημοσιεύματα θέλουν την Μαρία Σολωμού και τον Μάριο Αθανασίου να είναι είτε στα χωρίσματα είτε να έχουν χωρίσει κιόλας. Οι ίδιοι φρόντιζαν να τα διαψεύδουν με κάποια δημόσια εμφάνιση ή με δηλώσεις και οι φήμες έτσι κόπαζαν. Άμα, όμως, τύχαινε το ζευγάρι να κάνει σόλο δημόσια εμφάνιση, δεν ήθελαν και πολύ για να ξαναφουντώσουν.

Ένα τέτοιο σκηνικό ζούμε και αυτή την περίοδο, με τις φήμες και το ένα μετά το άλλο δημοσίευμα να θέλει ξανά μανά το ζευγάρι στα πρόθυρα του χωρισμού. Σε αυτό συνέβαλαν κυρίως οι ξεχωριστές διακοπές που έκαναν το καλοκαίρι. Βέβαια, η Σολωμού σε συνέντευξή της είχε δηλώσει πως συνηθίζουν να κάνουν χωριστές διακοπές, όσο περίεργο κι αν φαίνεται αυτό σε κάποιους και πως δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα στη σχέση τους.

Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό οι δυο τους δεν έχουν βρεθεί κάπου μαζί και συνεχίζουν να κάνουν σόλο δημόσιες εμφανίσεις. Όπως καταλαβαίνεις, οι φήμες - που δεν θέλουν και πολύ σε τέτοιες περιπτώσεις - ξανά φούντωσαν και διάφορα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η σχέση τους περνάει και πάλι κρίση. Επειδή, όμως, εγώ έχω μπερδευτεί τα μάλα, λέω να περιμένω να δω τι μέλλει γενέσθαι. Ουφ.