Βανδή - Κοκκίνου: Ποιος είπε ότι δεν είναι φίλες;

08.09.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Θα περίμενε κανείς πως η Δέσποινα Βανδή και η Έλλη Κοκκίνου κανονικά δεν θα είχαν τις καλύτερες σχέσεις (εξάλλου, στο θαυμαστό κόσμο της νύχτας ποίος τις έχει) ειδικά
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Θα περίμενε κανείς πως η Δέσποινα Βανδή και η Έλλη Κοκκίνου κανονικά δεν θα είχαν τις καλύτερες σχέσεις (εξάλλου, στο θαυμαστό κόσμο της νύχτας ποίος τις έχει) ειδικά μετά την... ηρωική αποχώρηση της Έλλης από την Heaven. Αλλά και λόγω της κόντρας της με τον Φοίβο, ο οποίος παραμένει πιστός φίλος της Δέσποινας κι εκείνη πιστή μούσα του.

Όχι, όμως. Όσοι περίμεναν κάτι τέτοιο, διαψεύδονται πανηγυρικά καθώς οι δύο γυναίκες είναι φίλες και μάλιστα αγαπημένες. Σου λέει, η Κοκκίνου μόλις έμαθε για το ατύχημα της Δέσποινας έπαθε τέτοια λαχτάρα που ενώ βρισκόταν στο Πόρτο Χέλι για διακοπές, ήταν έτοιμη να τις αφήσει πίσω και να σπεύσει στο πλευρό της. Ευτυχώς, δεν χρειάστηκε να το κάνει κι έτσι η Έλλη αρκέστηκε να «στολίσει» τη φίλη της με τα όλα τα άνθη των γύρω από το νοσοκομείο ανθοπωλείων.

Και δεν είναι μόνο αυτό απόδειξη ότι οι δύο γυναίκες είναι αγαπημένες και η αποχώρηση της μίας δε στάθηκε εμπόδιο στη φιλία τους. Έλλη και Δέσποινα σκέφτονται σοβαρά το φετινό χειμώνα να ενώσουν τις δυνάμεις τους στην ίδια πίστα. Τώρα αυτό πώς θα γίνει, θα σε γελάσω. Η Κοκκίνου μάλιστα, μετά το «ναυάγιο» με το Νότη Σφακιανάκη θέλει πολύ να συνεργαστεί με την Βανδή σε κάποια πίστα και να κάνει έτσι μία θεαματική επιστροφή μετά τη γέννηση του γιου της.

Η Δέσποινα από την άλλη ναι μεν ψήνεται με την ιδέα, δεν είναι όμως και τόοοσο τρελαμένη. Σκέφτεται μάλιστα σοβαρά τη σεζόν αυτή να μην εμφανισθεί κάπου ή να εμφανισθεί σε κάποιο μικρό χώρο. Πάντως, μετά το ατύχημα της έχει αφήσει στην άκρη κάθε επαγγελματική πρόταση, μαζί και αυτή της Κοκκίνου. Μόλις, όμως γίνει καλά, θα εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα.