Φίρμα στην Ιταλία η Δέσποινα "Μπέκαμ"!

08.09.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Εμείς εδώ στην Ελλάδα το έχουμε το θεματάκι μας και δεν ξέρουμε τελικά ποιοι είναι οι «Έλληνες Μπέκαμ». Το ζεύγος Δέσποινα Βανδή ? Ντέμης Νικολαιδης ή το ζεύγος Γωγώ Μαστροκώστα ? Τραϊανός Δέλλας;
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Εμείς εδώ στην Ελλάδα το έχουμε το θεματάκι μας και δεν ξέρουμε τελικά ποιοι είναι οι «Έλληνες Μπέκαμ». Το ζεύγος Δέσποινα Βανδή - Ντέμης Νικολαιδης ή το ζεύγος Γωγώ Μαστροκώστα - Τραϊανός Δέλλας; Μέχρι πρόσφατα είχαμε τους πρώτους. Άπαξ κι έμεινε έγκυος η Γωγώ και περιμένει τη δική της «Βικτώρια» το μπέρδεμα με τον τίτλο ήρθε.

Στα ξένα, όμως, τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα. Στην Ιταλία, ας πούμε, έχουν για «Έλληνες Μπέκαμ» την Δέσποινα με τον Ντέμη. Και για του λόγου το αληθές, περιοδικό της γείτονας χώρας που αναφέρεται στο ατύχημα της Βανδή, χαρακτηρίζει το ζευγάρι «Μπέκαμ». Αμ πως. Αυτό πάλι; Ολόκληρο δισέλιδο αφιέρωσαν στο θέμα, με τις φωτογραφίες του, τα σέα του, τα μέα του.

Μάλιστα, στο ρεπορτάζ είχαν πολλές λεπτομέρειες από το ατύχημα. Μέχρι που ανέφεραν ότι το αυτοκίνητο το οδηγούσε φίλος της «Βικτόριας» μας. Είδες, μεγαλεία η Δέσποινα; Άσχετο, αλλά οι Μπέκαμ - original και μη - ένα θεματάκι με τα ατυχήματα το έχουν, αφού πριν λίγο καιρό ο Ντέιβιντ με την Βικτόρια είχαν ατύχημα με το αυτοκίνητό τους.