Η Μιμή γνώρισε τα πεθερικά!

05.09.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Όταν ακούω για συναντήσεις και γνωριμίες με πεθερικά, μου έρχεται στο μυαλό ο «Γαμπρός της συμφοράς» και τα όσα πάνδεινα πέρασε ο δύσμοιρος όταν γνώρισε τον πατέρα της νύφης
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Όταν ακούω για συναντήσεις και γνωριμίες με πεθερικά, μου έρχεται στο μυαλό ο «Γαμπρός της συμφοράς» και τα όσα πάνδεινα πέρασε ο δύσμοιρος όταν γνώρισε τον πατέρα της νύφης (λέγε με Ρόμπερτ ντε Νίρο). Αυτά, όμως, συμβαίνουν σε ταινίες του Χόλιγουντ και μόνο αν είσαι ο γκαφατζής Μπεν Στιλερ. Γιατί, όταν βρίσκεσαι στην Ελλάδα και είσαι κοτζάμ Μιμή Ντενίση, η συνάντηση με τα πεθερικά είναι πολύ... grande και πάντα πετυχημένη.

Η Μιμή, που λες, πριν λίγες μέρες και λίγο καιρό πριν τον γάμο της με τον Σωτήρη Πολύζο, γνώρισε για πρώτη φορά τους γονείς του. Θα αναρωτιέσαι τώρα εσύ: «μετά από τόσα χρόνια σχέσης, τώρα τους γνώρισε. Λίγο πριν τον γάμο»; Την ίδια απορία έχω κι εγώ. Αλλά κομμάτια να γίνει. Το ζευγάρι μαζί με την κόρη της Μιμής, Μαριτίνα πήγαν στον Βόλο, όπου μένουν τα πεθερικά και πέρασαν ένα Σαββατοκύριακο μούρλια, όπου οι γονείς του Πολύζου ξετρελάθηκαν με τη νύφη. Μες στην καρδιά τους την έβαλαν και είμαι σίγουρη πως έφυγε από τη Μιμή ένα μεγάλο άγχος. Γιατί, όσο... Ντενίση κι αν είσαι, τα πεθερικά είναι πάντα πεθερικά. Μπρρρ.

Το ζευγάρι δεν έμεινε στο διαμέρισμα του Πολύζου στο Βόλο. Ούτε στο πατρικό του, αλλά σε γνωστό ξενοδοχείο της περιοχής. Χμ. Μπορεί το διαμέρισμα του να ήταν πολύ... εργένικο και πού να χωρέσει η Μιμή. Πάντως, τις μέρες που έμειναν εκεί, η Ντενίση γνώρισε τους φίλους του Σωτήρη και το χάρηκε πολύ, διότι τόσο καιρό δεν της είχε δοθεί η ευκαιρία. Ο γάμος θα γίνει τέλη Σεπτέμβρη και θα είναι σε στενό οικογενειακό κύκλο.