Δυο ξένοι στην ίδια παραλία!

27.08.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πιο ξένοι και από τους ξένους ήταν η Ευαγγελία Αραβανή και ο Κώστας Φραγκολιάς πριν λίγες μέρες στη Μύκονο. Οι δυο τους βρέθηκαν στο νησί τις ίδιες μέρες
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πιο ξένοι και από τους ξένους ήταν η Ευαγγελία Αραβανή και ο Κώστας Φραγκολιάς πριν λίγες μέρες στη Μύκονο. Οι δυο τους βρέθηκαν στο νησί τις ίδιες μέρες και - φευ γι αυτούς, αλλά όχι για τους παρευρισκόμενους - στο ίδιο μέρος, την ίδια μέρα. Συγκεκριμένα, βρέθηκαν σε μία από τις παραλίες της Μυκόνου κι όπως καταλαβαίνεις η αμηχανία του πρώην - προς το παρόν, διότι κανείς δεν ξέρει αύριο σε τι κατάσταση θα βρίσκονται - ζευγαριού ήτο έκδηλη.

Ο Φραγκολιάς ήταν μαζί με φίλους και πότε έκαναν τις βουτιές τους και πότε συζητούσαν στην αμμουδιά. Όταν, δε, αντιλήφθηκε ότι στα πέριξ κυκλοφορεί παπαρατσι, άρχισε να κάνει τα δικά του - γκριμάτσες, γλωσσίτσες έξω κι άλλα παιδικά - μπροστά στο φακό. Αλλά και πάλι δεν τον κατηγορώ. Έχεις το άγχος και την αμηχανία σου που βλέπεις την πρώην, να έχεις και τον παπαράτσι να σε φωτογραφίζει από πάνω; Μου κάνει σε πολύ δράμα.

Όσο για την πρώην; Απ’ ότι κατάλαβα μήτε που ίδρωσε το αυτί της. Έκανε κι αυτή τις βουτιές της, έπαιζε ρακέτες με τις φίλες της, ενώ έκανε και τζετ σκι. Αμέ. Κι αν κρίνω από τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν στα περιοδικά, η Ευαγγελία πήρε και το καλό της προφίλ. Και γιατί να σκάσει; Εξάλλου, σήμερα δεν είναι μαζί, αύριο σίγουρα θα είναι!